Srpska glumica Milena Radulović posljednjih je godina stekla značajnu popularnost. Televizijski debi imala je 2015. godine serijom “Jedne ljetne noći” na RTS-u. Nakon toga je preuzela glavnu ulogu u omiljenoj dječjoj seriji “Svemirska princeza” te je imala malu ulogu u američkom filmu “Običan čovjek”. Tijekom studija, Milena je samostalno učila ruski jezik, vještinu koju je uspješno koristila u raznim projektima tijekom svoje karijere. Jedan od značajnih aspekata Mileninog života je njezina čvrsta veza s glazbenikom Ognjenom Jankovićem, što je postalo vidljivo tijekom suđenja Miki Aleksiću. Kako se navodi, Milena je sama došla na ideju da se zajedno pojave pred sudom, plijenivši pažnju fotoreportera.

U želji da partnera educira o zamršenosti pravnog postupka, mlada glumica hrabro je optužila svog instruktora glume i mentora za seksualni prijestup. Vjerovala je da bi mu njegovo prisustvo tijekom njezine izjave omogućilo najbolje razumijevanje situacije. Ovaj čin Ognjenu je poslužio kao ispit koji je nedvosmisleno položio. Od tada je veza između Milene Radulović i Ognjena Jankovića samo jača, pa se počelo pričati o njihovom zajedničkom životu.

Šapat o vjenčanju može se čuti kako odjekuje gradskim ulicama. U svibnju prošle godine Ognjen je službeno okončao brak s Bojanom Janković, bivšom manekenkom, voditeljicom i sudionicom realityja. Zajedno imaju dvoje djece, no budućnost njihove bračne situacije ostaje neizvjesna. S druge strane, Milena je nedavno sklopila dugogodišnju vezu s kolegom Radovanom Vujovićem.

Nakon toga se upustila u tajnu romansu s atraktivnim Rusom. Konkretni detalji ovog odnosa nikada nisu izneseni u javnost, tako da nije poznat vremenski tok i način njegovog zaključenja. Međutim, ono što je javno poznato jeste da Milena i dalje iz Rusije dobija fantastične bukete ruža. Svoje oduševljenje ovim povodom nedavno je izrazila na “Instagramu”, pa je svoje pratioce zainteresovala kakva bi Ognjenova reakcija mogla da bude.