Razvod Meline i Harisa Džinovića nedavno je bila aktualna tema u medijima. Melina Džinović, renomirana modna dizajnerica i zakonita supruga Harisa Džinovića, već dugo slovi za jednu od najatraktivnijih osoba u javnosti. Osim svoje fizičke ljepote, cijenjena je i zbog svog besprijekornog smisla za modu. Važno je napomenuti da često oblači vlastite kreacije, koje su stekle popularnost među holivudskim slavnim osobama. No, vintage fotografija Meline Džinović razotkriva njen prijašnji izgled, a ona otvoreno priznaje da je nekada imala sasvim drugačiji način života.

Melinina egzistencija vrtjela se isključivo oko učenja, ekskurzija i ispita sve do slučajnog susreta s Harryjem. Imala je duboku naklonost prema obiteljskim okupljanjima, zadivljujućim filmovima i književnosti. Međutim, tijek njezina života naglo se preokrenuo kada je ušla u brak s Harryjem i prigrlila majčinstvo u dobi od dvadeset dvije godine. Trenutačno Melina uživa u životu lišenom stega i ograničenja.

Izražava duboku zahvalnost prema Harryju, s kojim se savjetuje za pristanak o raznim stvarima, čak i o najjednostavnijem činu izlaska na otvoreno, što joj je prilično zabavno. Melina otvoreno priznaje da živi život koji joj je Harry omogućio i vjeruje da to predstavlja najveću težnju svakog pojedinca. Ulaskom u anale vremena, na vidjelo izlazi zapanjujuća metamorfoza supružnika Džinović. Upravo je nedavno arhivska snimka Meline Džinović osvanula na Instagramu njezine kćeri Đine, otkrivajući jedva prepoznatljiv izgled njezine bivše osobe, pokazujući doista nevjerojatan odmak od njezinog sadašnjeg izgleda.

Melinina životna postignuća Harisa ispunjavaju neizmjernim ponosom. Od radosti majčinstva do blaženstva braka, postigla je izvanredne podvige. Haris je njenu nevjerojatnu transformaciju usporedio s transformacijom bumbara, kada je nakon porođaja izgubila značajnu količinu težine sa osamdeset na šezdeset četiri kilograma. Prepoznao je ogromne poteškoće u postizanju ciljeva mršavljenja i održavanju zdravog načina života.

Nakon više od dva desetljeća ljubavi, Melina i Haris donijeli su izazovan izbor da svoj brak privedu kraju. Izvori vijesti navode da se pjevačica preselila iz njihovog zajedničkog prebivališta, ostavljajući Melinu i njihovu djecu. Iako pojedini mediji tvrde da je raskid njihove veze posljedica Melinine navodne veze s bivšim profesionalnim nogometašem, važno je priznati da te tvrdnje tek treba dokazati. Samim time, nije moguće sa sigurnošću zaključiti da se slavni par razvodi samo zbog toga.