Javnost je oduvijek bila fascinirana Pavlom Mensurom, posebno kada je riječ o njegovim ljubavnim zavrzlamama. Nakon njegove intenzivne ljubavne veze s Nastasijom Stošić mnogi su se zapitali može li itko ikada popuniti prazninu u njegovu srcu. No, čini se da nije tako, jer je šarmantna voditeljica ponovno pronašla ljubav s mladim Mensurom.

Nedavno je kći proslavljenog nogometaša Zvezde, podijelila fotografiju sebe i bivšeg dečka tijekom putovanja u Rovinj. Ova objava nedvosmisleno potvrđuje da njihova veza ponovo cveta i da su Nastasija Stošić i Pavlo Mensur ponovo zajedno. Srna Lango nedavno je na svom profilu podijelila dirljivu obiteljsku fotografiju i tako označila prvo zajedničko pojavljivanje nakon prekida.

Na ovoj fotografiji nalazi se i snaha, što potvrđuje prekrasnu vijest. Vrijedi napomenuti da je Pavle, Srnin sin, krajem 2021. godine raskinuo dugogodišnju vezu s kolegicom Ivanom Zečević i uplovio u novu romansu s Ksenijom Knežević, bivšom članicom grupe “Uragan”. No, veza s Ksenijom bila je kratkog vijeka, a ubrzo nakon toga u Pavlov život ulazi Nastasija. Ove brze promjene u njegovim emocionalnim vezama su očite.

Nastasija Stošić, renomirana mlada voditeljica na kanalu Euronews, i Pavle Mensur, svestrani filmski, televizijski i kazališni glumac, upečatljivo su se pojavili zajedno na crvenom tepihu Hello! magazinska zabava prošle godine. Njihovo besprijekorno druženje privuklo je pozornost mnogih promatrača, učvrstivši njihovu vezu u očima javnosti. Bilo je očito da su uživali u prilici da zajedno prisustvuju događaju, dodatno potvrđujući svoju vezu. Rođen 1. kolovoza 1999. godine u Beogradu, Pavle Mensur ima dva starija brata iz prijašnjih brakova svojih roditelja.