Rođen 9. ožujka 1975. u Beogradu, Miloš Timotijević je srpski glumac poznat po svom radu u kazalištu, filmu i televiziji. Zapaženi su mu nastupi u serijama “Vojna akademija”, “Besa” i “Miris kiše na Balkanu”, te u filmovima “Vlažnost” i “Južni vetar”. Miloš je aktivan član glumačke zajednice u Beogradu, gdje trenutno živi. U veljači 1994. godine debitirao je u predstavi “Princeza Ksenija od Crne Gore”. Od tada Miloš preuzima značajne uloge u raznim pozorištima kao što su Atelje 212, Madlenijanum, Beogradsko dramsko pozorište, Pozorište “Boško Buha”, Pozorište “Puž”, između ostalih, sve do ove 2020. godine.

48-godišnji glumac Miloš Timotijević nedavno je na svijet dobio dijete sa svojom drugom suprugom Tijanom, s kojom se vjenčao prije samo godinu dana. Što se tiče prošlih veza, glumac je diskretno raskinuo 13-godišnji brak s Dunjom i stupio u brak s Portugalkom Tijanom, prenose mediji. Miloš Timotijević nedvojbeno se ističe kao jedan od najatraktivnijih srpskih glumaca u javnosti, no među njegovim fanovima tema je primjetna promjena u izgledu.

Glumčeva sposobnost da se potpuno transformira iz jednog lika u drugi demonstrirana je u brojnim prilikama, pokazujući njegov izuzetan talent. Ipak, ovaj konkretni primjerak nadmašio je sve prethodne izvedbe, doista ističući njegovu neusporedivu vještinu. Unatoč tome što je nedavno postao otac i nalazi se u najboljim godinama, glumac se bez muke preko noći transformirao u starijeg muškarca, zahvaljujući stručnosti vješte šminkerice i kostimografkinje. Ovaj nevjerovatan pothvat uspio je iako je njegova supruga Tijana 15 godina mlađa od njega.

Kako bi u potpunosti utjelovio lik, Miloš se transformirao tako što je pustio kosu i brkove, a uz dodatak tradicionalne nošnje i suptilne šminke, uvjerljivo je djelovao tri desetljeća starije. Dok je razigrano komentirao fotografiju sa seta svoje nove uloge “Starca Foče od stotinu ljeta”, njegovi obožavatelji nisu mogli a da ga ne obasuju oduševljenim komentarima koji su se nizali.