Poznati zavodnik i obožavatelj žena u jednom je trenutku u emisiji progovorio o rijetko spominjanoj temi, priznavši kako je svojim vršnjacima često bio štit u romantičnoj prijevari. U lokalu u kojem sam radila pokrivala sam kolegice koje su bile u izvanbračnim vezama. Došle bi sa svojim ljubavnicima, a ja sam odlučila šutjeti jer smo imali dobar odnos.

  • Moja je ustanova za njih bila pouzdano utočište jer su znali da ću čuvati njihove tajne. Malo mi je bilo važno što su bili nevjerni svojim supružnicima. Era je govorio iskreno, izrazivši spremnost za razgovor na temu nevjere, ne iznoseći konkretna imena. S kolegama izvođačima na pozornici njegovao sam dugogodišnja prijateljstva. Zorica Marković je, baš kao i moj kafić, svjedočila nebrojenim raspletima priča.

Pojedinci često posjećuju moju ustanovu tražeći mjesto za boravak, a važno je napomenuti da nikada nisam bio uključen u bilo koji oblik nedopuštenih aktivnosti kao što je podvođenje. Iznad svega, prioritet mi je biti ljubazan domaćin, osiguravajući da moj objekt održava netaknuto i higijensko okruženje. Unatoč njihovim opetovanim pokušajima orkestriranja nedopuštenih aktivnosti koje uključuju prostituciju, u svojim su nastojanjima bili neuspješni.

  • Dotični pojedinac iskreno priznaje da bi, da su njihove tvrdnje doista točne, već podlegao takvim iskušenjima. Era otvoreno govori o svojim osobnim iskustvima bez rezerve, samouvjereno tvrdeći da je istražio svaki aspekt života. Pokušavala sam uspostaviti romantične veze s muškarcima, ali moram priznati da sam ja bila ta koja ih je agresivno provodila. Ključno je biti asertivan i proaktivan u odnosima, umjesto pasivnosti i reaktivnosti. Era je došao do zaključka da, iako je ugodan s muškarcima, još je dražesniji kada ga iskusite sa ženama.

Ojdanić je 1966. stupio u brak s Ljubinkom Ljupkom, a zajedno su podigli troje djece. U početku su surađivali zbog Ljupkinog umijeća sviranja harmonike, a na kraju su se i vjenčali. Nedugo nakon toga na svijet je došla njihova prvorođena Jasmina. Nažalost, pretrpjela je ozljedu živca, što je rezultiralo određenim stupnjem invaliditeta. Njihovo drugo dijete, Milenu, Era smatra najposvećenijom, dok im najmlađi Dragutin pomaže u vođenju restorana i motela “Era i sin” na Ibarskoj magistrali.

  • Dragutin, koji je jako ponosan na svog sina Andriju, slijedi očeve stope. U znak zahvalnosti, Era je svojoj šogorici ispunio želju financirajući joj operaciju povećanja grudi. Unatoč tome što ima dvoje djece, Andreasa i Bjanku, iz izvanbračne zajednice, Era ih je financijski zbrinuo i obitelj ih je prihvatila. Dok je Era vodio motel i nastupao u zemlji i inozemstvu, njegova supruga brinula se o njihovom domu u Stepojevcu i kuhala za lokal. Unatoč brojnim izdajama, njihov je brak izdržao sve do listopada 2009., kada je Ljupka tragično preminula.

U intervjuu za “Svet” pjevač je izrazio svoje duboko divljenje svojoj supruzi, opisujući je kao kamen temeljac njihove obitelji i kućanstva, te najznamenitiju ženu koju je ikada susreo. Suprugu i majku smatra svojim nepokolebljivim osloncem, uvijek ga podržavajući protiv drugih. Uz svoj uspješan restoran, Ojdanić također posjeduje imanja u Crnoj Gori i aktivno se bavi poljoprivredom. U sklopu svog motela s ponosom ugošćuje cijenjeni izbor ljepote Miss Lipovačkih noći, dugogodišnju tradiciju u Srbiji.

  • Otvoreno priznaje da mu je jedini porok prepuštanje društvu žena koje obilato razmazuje. Prihvaćajući filozofiju “radi i živi”, on prepoznaje nužnost smanjenja honorara za nastupe kako bi održao svoju pjevačku karijeru usred oštre konkurencije. Umjesto da preuzme ulogu nepristupačne superzvijezde koja ne može postići dogovore, on daje prednost napornom radu. Iako je u intervjuu za “Story” izjavio da se više nikada neće ženiti, 2014. godine iznenadio je javnost objavom zaruka s 32 godine mlađom Dijanom Miladinović, prenosi “Pulsonline”.

Iako su se prvi put susreli 1997. godine, okolnosti su spriječile razvoj njihove veze zbog Erina bračnog statusa i Dijanine mladosti. No, sudbina se umiješala 2013. godine kada je Dijana pozvala kćerkinu rođendansku proslavu, što je dovelo do njihove ponovne veze. Par je čak planirao objaviti duet pod nazivom “Love Heals Everything” i proslaviti zaruke na pitoresknom Gold Coastu u Australiji. Ipak, samo nekoliko mjeseci kasnije za “Alo” je podijelio da je nakon rastanka s Dijanom pronašao sreću.