Činjenica da je slavna glumica nekada bila udata u jednu od najomiljenijih srpskih obitelji detalj je koji je izblijedio iz kolektivnog sjećanja modernog društva. Tijekom svog života braća Đoković neprestano su privlačili pažnju žena. Unatoč njihovim naporima da zadrže niski profil i zadrže svoj osobni život privatnim, određeni aspekti njihovih života neizbježno su postali javna saznanja.

  • Neosporno je da su Novak, Marko i Đorđe, koji ne samo da su ostvareni, već i mladi i atraktivni, oduvijek bili u centru pažnje kada je riječ o romantičnim vezama. Iako je Novakova dugotrajna veza s Jelenom nadaleko poznata, često se zaboravlja da su i njegova braća imala popriličan udio romantičnih susreta s poznatim osobama. Naime, Marko Đoković, brat cijenjenog srpskog tenisača, u jednom se životnom razdoblju proslavio u teniskom svijetu.

U to vrijeme zaljubio se u glumicu Draganu Mićalović, koja je inače sestra Slobode Mićalović. Kad god se pojavi, Dragana Mićalović ne prestaje da pleni svojom upečatljivom pojavom. U tom razdoblju Dragana, koja je imala 21 godinu, i Marko Đoković, koji je imao 19 godina, činili su neraskidiv i nevjerojatno skladan par. Njihovi javni nastupi uvijek su bili obilježeni nježnim gestama kao što su držanje za ruke, zagrljaj i nježno osmjehivanje jedno drugome. Njihova ljubav bila je javna tajna, a Dragana i Marko svoju ljubav pokazivali su svima naočigled. Činilo se da je brak neizbježan, ali njihovi su se snovi srušili poput krhke kule od karata.

  • Njihova ljubavna priča započela je prije 13 godina, kada je Marko bio uronjen u potragu za uspjehom u svijetu tenisa, često putujući dok je Draganina karijera u Beogradu bila u usponu. Unatoč intenzivnim emocijama, donijeli su tešku odluku da se raziđu u srpnju 2011. godine. instagram.com/markodjokovic Marko Đoković, brat Novaka Đokovića, izrazio je zadovoljstvo i radost nakon razlaza. Iako je priznao svoju samoću, jasno je dao do znanja da nije obeshrabren ili obeshrabren. Umjesto toga, on ostaje sretan i ispunjen, pronalazeći zadovoljstvo u društvu svojih prijatelja i iskustvima koja život nudi.

Nakon rastanka, svaka je osoba krenula na svoje zasebno putovanje. Marko trenutno boravi u Marbelli, distanciran od očiju javnosti, dok Dragana utjehu i radost pronalazi u Beogradu. Njihova ljubav, za koju se nekada vjerovalo da je iskrena i vječna, i dalje je tema o kojoj nikada nisu otvoreno razgovarali. Sloboda Mićalović, poznata srpska glumica, rođena je 21. kolovoza 1984. godine u Leskovcu. Ona je drugo dete Milice, profesionalne frizerke, i Dragana, glumca Narodnog pozorišta u Leskovcu. Slobodina mlađa sestra Dragana Mićalović također se bavi glumom, dok se starija sestra Mirjana ističe kao uspješna voditeljica. Sloboda je udata za cijenjenog glumca Vojina Ćetkovića.

  • Zanimljivo, njezin otac Dragan dao joj je jedinstveno ime Sloboda nakon utjelovljenja lika u monodrami posvećenoj herojskom liku Ive Lole Ribar, čija se voljena zvala Sloboda. U početku je glumica više voljela da je zovu Boba, ali nakon što je pročitala pismo koje je junak napisao svojoj imenjakinji, zaljubila se u svoje ime. Kad je Sloboda bila dijete, duboko se divila Branku Kockici, voditelju svojih omiljenih emisija. U dobi od sedam godina imala je nevjerojatnu priliku osobno ga upoznati. Predstavljajući se kao nova novinarka, čak je napravila i intervju s glumcem koji je pohvalio njezino umijeće.

Kako je vrijeme prolazilo, Slobodina strast prema glazbi je bujala, pa je 1989. godine upisala nižu glazbenu školu. Uz bavljenje glazbom, slobodno vrijeme posvetila je plesu i raznim sportskim aktivnostima. Njezin talent za pjevanje dolazi do izražaja kada se upisuje u zbor, što ju je potaknulo da nastavi školovanje na renomiranoj Srednjoj glazbenoj školi “Stanislav Binički”.

  • No, unatoč uspjesima na glazbenom polju, Sloboda je donijela hrabru odluku da se posveti glumi. Godine 1999., nakon bombardiranja, s ocem je krenula na put u Beograd kako bi polagala prijemni ispit za Fakultet dramskih umjetnosti. Unatoč izazovima oštećene pruge, srušenih mostova i neprohodnih cesta, izdržali su i izdržali iscrpljujuću 12-satnu vožnju vlakom. Nepokolebljiva u svojoj odlučnosti, Sloboda je položila prvi ispit i primljena je u razred profesora Predraga Bajčetića i Anite Mančić.