Edita Aradinović svoje je ljubavne afere skrivala od znatiželjnika. Pjevačica Edita Aradinović tijekom cijele je karijere bila škrta kada je u pitanju njezina osobna veza. Vješto je izbjegla javno otkrivanje osoba s kojima dijeli i radosne i izazovne trenutke.

  • Unatoč tome što su je paparazzi više puta uočili u društvu atraktivnih i poletnih muškaraca, nikad nije službeno priznala ljubavnu vezu. Zbog toga je mnoge šokirala vijest da je u petogodišnjoj ljubavnoj vezi. Edita Aradinović donedavno je svoj ljubavni život uspijevala čuvati u tajnosti, no nedavno su se pojavila nagađanja o izvjesnoj osobi koja je bila uključena u javnu svađu između nje i starije kolegice Jelene Karleuše na društvenim mrežama.

Dostupni podaci otkrivaju da Editin prijašnji dugogodišnji partner Marko živi u Dubaiju i za nju je bio značajna emotivna veza punih pet godina. Nakon što je godinama šutjela o svom ljubavnom životu, Edita Aradinović je početkom prošle godine odlučila podijeliti fotografije sa svojim dečkom. Ovo otkriće stiglo je samo dan nakon što je u emisiji “Ami G show” otvoreno priznala da je u petogodišnjoj vezi i da joj se partner zove Marko.

  • Ove je godine Uskrs u Cecinu domu bio posebno tmuran, jer prazno mjesto za stolom odjekuje krikom duše. Uz iskrene fotografije koje je podijelila, pjevačica je svojoj dragoj osobi prenijela niz emotivnih poruka, sakrivši njihovo lice emotikonom srca. Postalo je očito da par često kreće na zajednička putovanja, stvarajući blisku vezu. Edita je u svom pisanju izrazila: “Zajedno ćemo, ljubavi, pobijediti cijeli svijet.

Prema riječima njezinih prijatelja, posljednje pjesme Edite Aradinović bile su posvećene Marku, njezinoj najvećoj ljubavi, o čemu svjedoče i tetovaže koje je nedavno uklonila. Ova ljubavna priča zaokupila je pozornost svijeta kroz razne medije kao što su novine, online portali, pa čak i Instagram printscreens. Unatoč nedavnom raskidu, oni koji su im bliski inzistiraju na tome da se nisu pomaknuli jedno od drugoga i predviđaju da neće proći dugo prije nego što se pomire.

  • U ekskluzivnom intervjuu za SVET Edita Aradinović otkrila je ključ za postizanje dotjeranog i besprijekornog izgleda – tajnu koju svaka žena može primijeniti kako bi zračila ljepotom. No, Editin nedavni postupak mnoge je začudio jer joj je bivši partner tijekom nastupa uručio veliki buket cvijeća. Na opće iznenađenje, njezina je reakcija bila daleko od ushićenja. Hrabrim potezom bacila je buket u okupljene i bivšem dala do znanja da pomirenje ne dolazi u obzir.

Ovaj incident je snimljen videom i brzo je dobio status viralnog. Edita Aradinović nedavno je u javnoj izjavi iznijela optužbe na račun Jelene Karleuše, tvrdeći da je bila u vezi s bivšim dečkom, što je izazvalo veliku pometnju u svijetu ljubavi, medija i društvenih platformi poput TikToka i novina. Edita je u Instagram storyju izrazila negodovanje prema majčinim postupcima, navodeći da je spavanje s dečkom nedopustivo ponašanje.

  • Napomenula je i kako joj mamin glazbeni ukus, točnije album, nije bio po volji. Unatoč kritikama, Edita je priznala da ponašanje njezine majke možda nije u potpunosti njezina krivnja. Karleuša je, pak, kratko odgovorila na Editine komentare. “Edithine riječi su isključivo odraz nje same. Editina uža obitelj uključuje majku Floriju i sestru Indiru, od milja zovu Indi. Tragično, Edita je imala i brata koji je rođen s Downovim sindromom, no on je preminuo kada je ona imala samo 11 godina.