Pjevač Aco Pejović već godinama održava skladan brak sa svojom suprugom Biljanom, a blagoslovljeni s tri prekrasne kćeri po imenu Magdalena, Marija i Iva. Na iznenađujući zaokret, Aco Pejović otvara temu nevjere u kontekstu braka, čime je prvi put otvoreno progovorio o ovoj osjetljivoj temi.

U posljednje vrijeme kruže priče o nevjeri Aca Pejovića, ali je pjevač sada poduzeo korake da stane na kraj tim glasinama. Pjevač je samouvjereno poručio da ne utječe na bilo kakve objave i komentare, ističući da se ne tiču ​​ni njega ni njegove obitelji. S ponosom je istaknuo snažne i čvrste temelje na kojima je izgrađena njegova obitelj, izrazivši sumnju da će ičiji pokušaji njihovog potkopavanja biti uspješni. Pjevač je također podijelio kako njegova obitelj reagira na takve komentare, pokazujući njihovu otpornost i nepokolebljivu podršku.

Biljana i Aca su u mladosti stupili u brak, suočen s golemim izazovom zdravstvenih problema njegove supruge, uključujući i izljev krvi u mozak. Aca je bio shrvan situacijom, ali se trudio ostati pribran i pružiti podršku supruzi u ovom teškom razdoblju.

  • “Nastojimo da izbrišemo sva sjećanja na ono što se dogodilo i ostavimo ih po strani. Moja supruga je trenutno odličnog zdravlja i, što je najvažnije, nema nikakvih izazova. Uz pomoć Boga, ustrajemo”, kazao je Pejović, ističući da je ova okolnost potpuno promijenio njihove živote.

Pejović je kazao da su i on i njegova supruga doživjeli značajne transformacije, prije svega u pogledu na pojedince i njihov profesionalni angažman. Sada svoju okolinu percipiraju kroz potpuno izmijenjenu leću. Pejović je priznao da su događaji koje je doživjela njegova supruga poslužili kao znak upozorenja da preispitaju tempo života i usvoje novi način života.

  • U fiktivnim pričama i nagađanjima koja su zastupljena na društvenim mrežama, Aco Pejović je prikazan kao nevjeran svojoj supruzi, ali u stvarnosti to je u potpunoj suprotnosti. 

Otkako su se pojavili Biljanini zdravstveni problemi, Aco ne želi da se odvoji od nje ni na trenutak. Unatoč supruginoj averziji prema medijskim reflektorima, pjevač je ustrajao u tome da ona bude uz njega na svakom koncertu i javnom angažmanu, što se može vidjeti i na brojnim zajedničkim fotografijama. S obzirom na njihovu nerazdvojnost i Acino nepokolebljivo inzistiranje, vidljivo je da je ostao vjeran Biljani.

  • Aco se ranije pozabavio sve većom stopom razvoda i podijelio uvid u čimbenike koji pridonose njegovom trajnom i zadovoljnom braku.

Razvodi se često događaju i iako je to možda nesreća, često je bolje imati zdravu rastavu nego ostati u nesretnom braku. Prirodno je da pojedinci imaju razlike i neslaganja, ali je sreća kada se te razlike mogu priznati i prihvatiti. Po mom mišljenju, tolerancija je ključni temelj za uspješan brak. Biti sposoban tolerirati određene stvari i oprostiti pogreške je ključno, jer smo svi jedinstveni i skloni griješiti. Bez sposobnosti opraštanja, koja je svrha zajedničkog života? Tolerancija je bitan element koji svaki brak treba da posjeduje, kako Pejović zgodno zaključuje.

 


  • KRATKA BIOGRAFIJA 

Aleksandar Aco Pejović, rođen 18. aprila 1972. godine u Prijepolju, poznati je pop-folk pjevač iz Srbije. Proslavio se svojim pjesmama kao što su “Ne dirajte moju noć”, “Opusteno”, “Litar Krvi”, “Venuće Jasmin Beli”, “Jelena” i druge. Od 1995. godine živi i radi u Beogradu. Aco Pejović je u glazbenoj industriji od svoje 14. godine, nastupajući u gradovima poput Podgorice i Prijepolja. Nakon završene srednje glazbene škole neko vrijeme živi i radi u Francuskoj. Zajedno sa suprugom Biljanom, Aco Pejović ponosni je roditelj triju kćerkica Magdalene, Marije i Ive.

Po povratku u Jugoslaviju, svoju je vojnu dužnost odradio u Hrvatskoj prije nego što je započeo karijeru nastupajući po prijepoljskim barovima. Njegov talent brzo je privukao pozornost, što je dovelo do nastupa u susjednim gradovima. Godine 1995. prijatelj ga je uvjerio da se preseli u Beograd. U početku je zabavljao publiku u pizzeriji na Zvezdari, ali se o njegovom talentu pročulo i privuklo pažnju drugih vlasnika lokala. Za nekoliko godina stekao je cijenjenu titulu “kralja splavi”. Njegov debitantski album “Viđaš li se druže moj” objavio je 2000. godine. Iako pjesme nisu odmah postigle uspjeh, on je ustrajao, nastavljajući osvajati publiku svojom glazbom širom Srbije. Dvije godine kasnije snimio je album “Prevara” na kojem se izdvajaju pjesme poput “Ne diraj mi noći” i “Jasmina”. Međutim, bilo je to izdanje pjesme “Relaxed” s njegovog albuma iz 2004. godine isto ime koje ga je dovelo do novostečene popularnosti.

Iz njegove bogate diskografije Pejovićev album našao je popularne pjesme “Taksi” i “Nepovarljivo” koje su bile vrlo tražene među obožavateljima. Unatoč iscrpljenosti od nastupa svaki dan u tjednu, veliku radost nalazio je u pjevanju pred publikom iz cijele regije. Pejović ima impresivnu glazbenu karijeru, iza sebe ima osam albuma, 11 singlova, te surađuje na pet dueta. Naime, za pjesmu “Uspomene” udružio se s Dženanom Lončarevićem, a za “Netko treći” udružio se s Tropiko bendom. Suradnja s Ministarkom na “Potopu” postala je jedan od najuspješnijih pop-folk hitova 2013. Pejović je iste godine održao monumentalan koncert u beogradskoj Areni, osvojivši oko 20.000 obožavatelja izvedbom dueta “Danas čeču plakati”. “ pored Zorice Brunclik. Osim toga, njegova pjesma “Litar vina litar krvi” s Aleksandrom Prijović i Dejanom Petrovićem skupila je gotovo 15 milijuna pregleda na YouTubeu.

Sredinom listopada 2018. Aco je u suradnji s Editom Aradinović kreirao pjesmu pod nazivom “Blud i nemoral”. Njegovi nastupi uživo odvijali su se u prostranim dvoranama širom regije, uključujući renomirane dvorane “Skenderija” i “Zetra” u Bosni i Hercegovini, kao i dvoranu “Pionir” i beogradsku “Arenu”. Jednako impresivni bili su i njegovi nastupi u raznim gradovima svijeta.