Pjevačica Anastasija Ražnatović nedavno je na svom Instagram nalogu podijelila fotografiju koja je izazvala sumnje da je ona ponovo ostala u drugom stanju.  Mnogi njezini pratitelji nagađali su da bi sigurno već mogla biti u prvim mjesecima trudnoće, što je izraženo i u komentarima u nastavku fotografija.

Nekoliko komentara sugeriralo je da bi lijepa pjevačica mogla biti trudna, jer se čini da ima zaobljeni trbuh, što ukazuje da nismo jedini koji su primijetili ovu potencijalnu blagodat. Nakon Tašine objave, podršku pjevaču dale su Olivera i Vanja, koja je inače Nemanjina majka i sestra, jer je njihov odnos ponovo u pozitivnom stanju. Dok je Vanja izrazila divljenje Anastasiji komentarom “Najbolja snaha” na njenu objavu, pjevačicina svekrva svoju je ljubav prenijela emotikonima srca.

Uz ove pojedince, pjevačica je dobila obilje nježnih emojija od raznih uglednih osoba, poput Marijane Mateus i Marine Visković, bliskih prijateljica njezine majke. Ipak, najveću znatiželju izaziva izjava Anastasijina supruga Nemanje Gudelja.

  • Da li Anastasija Ražnatović čeka dječaka u trudnoći?

Svoje mišljenje o pjevačičinoj fotografiji na svoj uobičajeni način iznio je srpski reprezentativac Nemanja Gudelj. Istini za volju, nogometaš je izrazio svoje osjećaje kroz niz emotikona, uključujući ruže, bubamare, srca i lokote. Međutim, ovaj slučaj je odudarao od norme jer se Nemanja odlučio za plavo srce, što je pokrenulo spekulacije da pjevač možda čeka dječaka. Ovaj zaključak je izveden iz njegove prethodne upotrebe ružičastih srca tijekom njezine trudnoće s djevojkom, koja je tragično završila pobačajem tijekom petog mjeseca.

  • Par, koji je dugo iščekivao najavljeno vjenčanje, škrt je o ovoj temi, baš kao i o svom vjenčanju.

Tijekom nedavnog razgovora Ceca je spomenula niz nadolazećih događaja, počevši od Krstanova rođendana, a potom i očekivanog rođenja Ilijana, boga zdravlja, početkom svibnja. Potom je spomenula Željkov rođendan, ali i svoj, koji neće slaviti jer planira odlazak na Europsko nogometno prvenstvo. Osim toga, spomenula je Anastasijino i Nemanjino vjenčanje. Ceca je, oprezno ne otkrivajući nikakve informacije, napomenula da ne zna za planove vjenčanja i kako su oni odlučeni, ali je uvjerila da će se oni na kraju otkriti.

 


KRATKA BIOGRAFIJA : 

  • Rođena 25. svibnja 1998. godine u živopisnom Beogradu, Anastasija Ražnatović potječe iz poznate loze. Njezina majka, Svetlana “Ceca” Ražnatović, proslavljena je folk pjevačica na Balkanu, dok je njezin otac, Željko “Arkan” Ražnatović, postao zao glas kao vođa paravojne skupine tijekom sukoba u bivšoj Jugoslaviji.
  • Anastasijino odrastanje uronilo ju je u svijet u kojem su oko javnosti i mediji bili stalno prisutni. Unatoč izazovima koji su proizašli iz očeve tragične smrti 2000. godine, ona je iskovala svoje jedinstveno putovanje. Glazba i umjetnost odigrale su značajnu ulogu u njezinim formativnim godinama, oblikujući putanju njezine buduće karijere.
  • Anastasia se školovala na renomiranim institucijama u Beogradu, gdje je stekla temeljna znanja koja će oblikovati njezin budući rad. Po završetku srednje škole, namjerno je odabrala nastaviti poslovno obrazovanje, pokazujući svoju težnju da integrira svoje umjetničke sposobnosti s praktičnim vještinama. Ova faza njezina života odigrala je ključnu ulogu u oblikovanju njezina osjećaja sebe, kako na osobnoj tako i na profesionalnoj razini.