Lidija Vukićević, rođena 20. srpnja 1962. godine u Kraljevu, poznata je srpska glumica koja već duže vrijeme živi i radi u Beogradu. Godine 1991. stupila je u brak s Mitrom Mrkelom, bivšim jugoslavenskim nogometašem i reprezentativcem. Par je svoje prvo dijete Andreja dobio 1992. godine, a tri godine kasnije rođenje drugog sina Davida. Dok je Andrej nastavio nogometnu karijeru, David želi postati pilot. Zbog suprugovih profesionalnih obveza boravili su u raznim zemljama poput Amerike, Turske i Nizozemske. Lidija je imala priliku istražiti brojne destinacije, uključujući Babilon, Jordan, Meku i Bagdad. 2000. godina označila je kraj braka Lidije i Mitra, a djeca su ostala pod majčinom skrbi.

Lidija Vukićević, poznata glumica u 61. godini života, otvoreno priznaje da joj je fizički izgled uvelike pridonio uspjehu u životu. Često se nagađa je li se podvrgnula estetskoj operaciji kako bi poboljšala svoj izgled, no ona pojašnjava da je prilikom posjeta plastičnom kirurgu riješila samo jednu nedoumicu. Podvrgnula sam se tretmanu jačanja kolagena koji se zove bockanje, što je pridonijelo glatkoći moje kože. Međutim, želim pojasniti da nisam bio podvrgnut nikakvim kirurškim zahvatima na licu. Tajna mog mladolikog izgleda leži u činjenici da se samonjegom bavim od 18. godine.

Moja majka, koja je uvijek brinula o našem izgledu, usadila je sestri i meni naviku korištenja krema za lice od malih nogu. dob. Uz povoljnu genetiku, zahvalan sam svojoj majci što mi je dala zdravu kožu. Zdrav način života, suzdržavanje od alkohola i pušenja te održavanje nutritivne prehrane doprinose mom sadašnjem izgledu. Želim naglasiti da je, osim navedenog tretmana, sve ostalo u vezi s mojim izgledom potpuno prirodno.

Glumica je nakon toga otkrila kako voli svoje prirodne kovrče i suzdržava se od ravnanja kose. Ponosno ističe svoje netaknute obrve i radije zadrži svoje nokte, izbjegavajući umjetna poboljšanja. Kada je riječ o njezinim zubima, odlučila je ne nositi aparatić niti težiti neprirodno bijelom osmijehu. Umjesto toga, održava zdravlje zuba posjećivanjem zubara svaka dva mjeseca i korištenjem crne paste za očuvanje bjeline zuba.

Njezin Instagram profil sada sadrži nefiltriranu fotografiju, koja otkriva njezin pravi izgled bez ikakvih izmjena ili izmjena. Neosporan je impresivan Lidijin izgled u sedmom desetljeću života, koja neprestano dobiva komplimente na račun svoje tjelesne građe, a povremeno plijeni pažnju i ukusnom golišavom fotografijom.