Danica Ristovski, ranije poznata kao Kotorčević, renomirana je glumica srpske estrade, koja briljira u kazalištu, filmu i televiziji. Njeno rodno mjesto je Beograd, gdje je rođena 6. studenog 1955. Danica je od malih nogu gajila snažnu želju da se bavi glumom, što joj je na kraju i uspjelo upisom na Fakultet dramskih umjetnosti (FDU) u Beogradu. Uz supruga Lazara Ristovskog, koji je također glumac, Danica je ponosna majka dva sina. Trenutno živi i radi u Beogradu, nastavljajući svojim talentima doprinositi industriji.

Danica Ristovski, talentirana i omiljena glumica, nedavno je stekla popularnost među domaćim gledateljima. To može zahvaliti svojim iznimnim nastupima u nadaleko obožavanim serijama “Igra sudbine” i “Zakopane tajne”. Tijekom svoje slavne karijere, Danica je prikupila impresivan repertoar uloga na televiziji i filmu, što je potvrda njenog izuzetnog uspjeha. Također, nosi cijenjenu titulu prvakinje Beogradskog dramskog pozorišta, gdje je svoj talenat iskazala u raznim predstavama kao što su “Dugo putovanje u Evropu”, “Kad su cvjetale tikve”, “Moskva dođavola”, “Draga Jelena”, i “Trpele”.

Činilo se da su Danica i Lazar Ristovski nakon razvoda procvjetali. 39 godina stariji Lazar našao je novu djevojku, a Danica se posvetila poslu i obitelji. Mnogi su primijetili da ju je razvod razveselio jer nikad nije izgledala blistavije. Transformacija u Daničinom ponašanju je nepogrešiva, što dokazuje novootkriveni sjaj koji sada obasjava njezino lice.

Glumica se često viđa u prisustvu svojih kolega, zrači radošću i nosi vječni osmijeh. Vidljivo je da veliki naglasak pridaje svojim modnim odabirima, a svojim kombinacijama konstantno pogađa u suštinu. Na opće iznenađenje, na Instagram profilu osvanula je fotografija Danice Ristovski koja prikazuje potpuno transformiranu verziju svog uobičajenog prirodnog izgleda. Za razliku od njezine uobičajene suptilne i neupadljive šminke, njezino lice na fotografiji izgledalo je potpuno nepoznato. Glumica je dobila obilje pohvala za svoju neviđenu šminku, bilo da se radi o ulozi ili osobnoj prigodi. Komplimenti su pljuštali, uključujući i opaske kako zbog šminke izgleda kao da ima 40 godina i kako se vidi da je oduševljena razvodom.