Od trenutka kada je Suzana Mančić osvanula u javnosti, njezino ime postalo je sinonim za privlačnost i ženstvenost. Kako je otvoreno priznala, muškarci su bili očarani njezinom prisutnošću, podlegli su njenom neodoljivom šarmu. Unatoč tome, njezini pokušaji da spasi brak pokazali su se uzaludnim, što je dovelo do neizbježnog razvoda Suzane Mančić.

Djevojka poznata kao “Loto djevojka” u brak je uplovila potaknuta dubokom i iskrenom ljubavlju, no nažalost, nakon vesele prilike uslijedio je niz nesretnih događaja. Prije našeg vjenčanja dogodio se niz nesreća. Samo dva tjedna prije velikog dana, mladoženja je zadobio slomljenu nogu. Na sam dan našeg vjenčanja doktor Sloba Ivanović je vješto skinuo gips u udobnosti naše kupaonske kade.

U nizu nesretnih događaja, moj otac je imao nezgodu dok se kretao stepenicama, što je rezultiralo odlaskom na hitnu. Unatoč kaosu, bio je to događaj za pamćenje, ispričala nam je i Suzana, koja se 1989. godine otisnula u carstvo apsurda s Nebojšom Kunićem, ocem njihovih kćeri Teodore i Natalije. Kasnije je shvatila da ju je suprug potkopavao primjedbama da više nije ni privlačna ni mladolika, iako je tek ušla u četrdesete, te da neće moći pronaći drugog partnera osim njega.

Nakon osam godina braka donijela je tešku odluku da se razvede od glazbenika. Ipak, kasnije je razmislila o svojoj odluci i predomislila se. Međutim, nikada nije izrazila kajanje. Ona je izjavila da je njezina odluka da pozira za “Playboy” izazvala sukob sa suprugom, što je dovelo do problema u njihovom odnosu. Iako sam za svoju prvu ponudu imala priliku dobiti pozamašnu naknadu, oklijevala sam zbog sramežljivosti i činjenice da sam imala dvoje djece. Ipak, na kraju je pokrenut srbijanski list “Plejboj”, a na čelu ga je urednica Duška Jovanić.

Njezina sposobnost da me osvoji bila je neusporediva. S uvjerenjem je izjavila: “Samo su izvanredne žene te koje se usuđuju osporiti granice, one koje posjeduju i inteligenciju i hrabrost. U toj sam se situaciji otkrio. Jako sam ponosan na svoje djelovanje u tom razdoblju, vjerujući da sam “Playboyu” pružio upravo ono što su tražili. Svojevoljno sam se skinuo, a cijelo je iskustvo izvedeno s visokom razinom sofisticiranosti i umjetničkog izražaja. Suzana je za 24 sata.hr podijelila kako su joj, iako su ekipa i fotografije bile izuzetne, naslovnica pomalo mrzila. U obrazloženju je napomenula da je prilično zagasito sive boje. Govorila je i o tome kako je njezina obitelj reagirala na njezinu odluku.

Bila je to apsolutno skandalozna situacija. Supruga je odbijala komunicirati sa mnom punih pet dana. Prije toga, tijekom naših razgovora, spomenuo je svoju namjeru da prekine naš brak. Dok smo uživali u našem odmoru, publikacija je objavljena, što me navelo da se obratim svojoj majci i zatražim da zamoli rođaka da je kupi. Moja je majka bila zatečena mojom tajnovitošću oko te stvari. Ubrzo nakon toga, kontaktirala me i rekla: “Lilice, ponosna sam na tebe.” Njezina nepokolebljiva podrška dosljedno je imala veliki značaj u mom životu. U 2018. Suzana se ponovno našla kako staje na osebujni kamen, ovoga puta u društvu svog dugogodišnjeg partnera Simeona Ocomokosa.