Danas je Luna Đogani javno uputila emotivne reči svojoj majci, Anabeli Atijas, putem svog Instagram naloga.Na nekoliko Instastorija, Luna je podelila slike sa svojom majkom, kao i fotografije Anabele sa unukama, uz iskrene reči ljubavi i podrške: “Imaš mnogo razloga za sreću, zato samo osmeh”, napisala je Luna među ostalim, dodajući: “Srećan rođendan mojoj mami. Da si mi živa, zdrava, srećna, uspešna, nasmejana, a voljena si previše.”

Pre nego što se udala za Marka Miljkovića i rodila mu dve prelepe ćerkice, Luna je prošla kroz izuzetno težak period, kako sama priznaje, naročito nakon dugog boravka u rijalitiju. U tim trenucima, majka Anabela uvek je bila uz nju, iako su imale nesuglasice oko Luninog supruga Marka. Srećom, odnosi u porodici su se kasnije izgladili, a najveću radost su im donjele devojčice Mia i Lana.

Nakon turbulentnih događaja tokom druge sezone “Zadruge”, Luna i Marko su bili u konfliktu sa Anabelom Atijas, koja nije podržavala njihovu vezu. Međutim, porodica Đogani – Atijas uspela je da prevaziđe nesuglasice, a sreća je postala još veća dolaskom male Mie na svet.

U prethodnoj godini, Luna je prošla kroz teška iskustva, uključujući i borbu sa koronavirusom, kao i razne druge zdravstvene izazove. Sada, s nestrpljenjem i nadom, gleda ka novoj godini, želeći da bude obilježena zdravljem i pozitivnim iskustvima.

Podsetimo, Luna je prošla kroz težak period pre nego što se udala za Marka Miljkovića i rodila dve ćerkice. Tokom tog vremena, Anabela je bila podrška svojoj ćerki, iako su imali nesuglasice sa sadašnjim suprugom Lune, Markom Miljkovićem. Ipak, porodica je uspela da prevaziđe nesuglasice, postajući srećna porodica sa devojčicama Miom i Lanom.Rođendan Anabele Đogani