Braća Joksimović, koji su ostvarili uspešne karijere u Beogradu, već dugi niz godina borave u prestonici. Međutim, kad god im obaveze i situacije dozvoljavaju, osećaju se prinuđenim da se vrate u rodno mesto u Valjevo, gde se nalazi porodična kuća Željka i Saše Joksimovića. Ova stalna želja da posjete svoj rodni grad, u kojem su proveli svoje formativne godine, svjedoči o njihovoj prizemnosti i snažnoj povezanosti sa svojim korijenima.

 

Zahvaljujući širokoj upotrebi društvenih mreža, imali smo sreću da bacimo pogled na njihovo idilično utočište, smješteno usred spokojne ljepote prirode. Željko i Saša Joksimović odgajani su u velikoj porodičnoj rezidenciji uz roditelje Vesnu i Branislava. Smještena na vrhu brda, ova vrlo cijenjena kuća je povoljno udaljena samo deset minuta hoda od glavne gradske prometnice. Iako je rođen u Beogradu, Željko zbog odrastanja u gradu sebe smatra pravim Valjevcem.

 

Saša Joksimović, koji je nedavno izazvao značajnu medijsku pažnju nakon objave razvoda, izražava želju da pobegne od haosa u privatnom životu i ponovo se poveže sa prirodom. Usred svog zauzetog rasporeda, Saša pronalazi utjehu i radost u kvalitetnom druženju sa porodicom u svojoj vikendici, kad god mu obaveze to dozvoljavaju. Dok javnost željno iščekuje da vidi kako će ovaj nemili događaj oblikovati njegovu budućnost, kroz očaravajuće slike koje dijeli na Instagramu postaje vidljivo da Saša istinski otkriva spokoj i unutrašnji mir koji traži na ovoj slikovitoj lokaciji.

 

 

Smješten usred prirodne ljepote koja oduzima dah, ovo utočište pruža spokojan i miran bijeg od svakodnevne gužve i vreve.  Nije ni čudo što svaka fotografija snimljena na imanju mog oca ima hešteg – šarm i veličanstvenost mog sela čak nadmašuje i veličinu samog Pariza.