Na slavan dan 1. jula 2023. godine, ćerka obožavanog Milana Topalke, zanosna Helena, radosno je prigrlila dolazak svoje dragocene devojčice Dominike na ovaj svet. Na njeno najveće zadovoljstvo, proces porođaja pokazao se daleko manje mukotrpnim nego što je u početku očekivala, što je s ponosom izjavila. Vest o Heleninom skorom majčinstvu brzo je prošla hodnicima regionalnih medija, ostavljajući renomiranu pevačicu preplavljenu emocijama i prepunu uzbuđenja zbog najnovijeg člana njihove slavne porodice.

 

Helena Aleksić, potomak proslavljenog vokala Milana Topalovića Topalka, nedavno je krenula na neverovatno putovanje majčinstva dolaskom svoje dragocene devojčice Dominike. Sa ogromnim ponosom, Helena i cijela njena porodica nadjenuli su ovo lijepo ime svojoj voljenoj nasljednici. Na Instagramu redovno obavještava svoje pratioce o dubokim odgovornostima i izazovima koji prate ovu važnu ulogu u njenom životu. Helena se ne samo ponosila magičnom bajkom koju je stvorila u sobi svoje ćerke, već je sa entuzijazmom podelila i detalje svog prvog izlaska sa detetom.

Zasipali su je komplimentiNa račun Heleninog zadivljujućeg izgleda, a posebnu pažnju posvetila je upadljivim kolicima koja su izazvala divljenje brojnih pratilaca. U međuvremenu, Helena se bez napora isticala u svojoj gracioznoj, mršavoj crnoj haljini, koja je odisala dahom elegancije. Ne samo da su posmatrači primetili njene elegantne Louis Vuitton papuče, već nisu mogli a da se ne dive i luksuznim crno-zlatnim kolicima, čija je vrednost procenjena na 1000 evra.

 

Iz raskošnog smeštaja koji je Helena pripremila za svoju dragocenu naslednicu i ekstravagantnih stvari kupljenih za bebe jasno je da ona i njen suprug Dragan nisu štedeli novca za svoje voljeno prvo dete. Vredi napomenuti da su Helena i Dragan Aleksić u septembru 2021. na diskretnoj ceremoniji razmenili zavete. U znak proslave dolaska njihove drage ćerke, Dragan je Heleni poklonio veličanstveni zlatni prsten na kojem je delikatno ugravirano ime njihove mališane.