Pjevač Petar Grašo i njegova kolegica Hana Huljić s nestrpljenjem iščekuju dolazak drugog djeteta. Njihova kćerkica Alba uskoro će napuniti dvije godine, a pjevačica je za IN magazin potvrdila da će njihov dom uskoro dočekati još jednog novog člana. Hana, kći Tončija Huljića, nedavno je ispričala neke svoje spoznaje o roditeljstvu i svojoj preslatkoj kćeri Albi.

  • No, nije dala konkretne podatke o tome u kojem je Haninom trenutnom stadiju trudnoće niti točan mjesec. Hana je izrazila svoju naklonost prema Albi, opisujući je kao lijep i radostan dodatak njihovim životima. Također je spomenula da, kako Alba bude starila, očekuje da će osjećati žaljenje. U intervjuu za ShowBuzz, Hana je izrazila zahvalnost za jedinstvenu prisutnost koju je Alba unijela u njihovu obitelj.

Među različitim iznesenim osjećajima spomenula je svoju empatiju prema djeci koja ne doživljavaju ljubav koju zaslužuju, priznajući da je to prevladavajući problem današnjeg društva. No, utjehu je pronašla u činjenici da upravo to dijete ima sreću da odrasta okruženo ljubavlju i toplinom, što joj donosi neizmjernu sreću. Još se čeka objava druge trudnoće Hane Huljić. EKSKLUZIVNA SNIMKA: Uronio sam u zemlju, potonuo pola metra ispod površine. Pjevačica koja se trijumfalno vratila u renomirani program Nika nija ksano govori o tome kako cijeni pad svoje popularnosti.

  • Godine 1996. pobjedila je na cijenjenom glazbenom natjecanju Zadarfest svojom zadivljujućom izvedbom pjesme “I need some” čime je izbila u središte pozornosti. Splićanin Petar Grašo, rođen u obitelji Snježane i Zorana Graše, postao je poznat nakon što je Oliver Dragojević 1995. godine na Dori izveo njegovu inicijalnu pjesmu “Boginja”. Nakon toga ostvario je brojne suradnje s istaknutim umjetnicima poput Olivera Dragojevića, Doris Dragović, Danijela Martinović, Tonči Huljić, Goran Bregović i Lepa Bren.

Postigavši ​​golemu afirmaciju, pobjednik je na glazbenom festivalu Zadarfest 1996. sa svojom zanosnom skladbom “Trebam nekoga”. Sljedeće godine osvaja drugo mjesto na Dori, hrvatskom izboru za pjesmu Eurovizije. Pokazujući svoje skladateljsko umijeće, sljedeće je godine trijumfirao na Dori, što je rezultiralo izvedbom “Neka mi ne svane” Danijele Martinović, koja je predstavljala Hrvatsku na Eurosongu 1998. u Birminghamu.

  • Zanimljivo, u konačnom poretku ostvarila je hvale vrijedno peto mjesto. Danas se uzdigao do vrlo hvaljenog pop pjevača u Hrvatskoj, a njegova slava proširila se i na Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Sloveniju i Makedoniju. Za album Lepe Brene Začarani krug iz 2011. Grašo je u suradnji s Antonijom Šolom napisao tekst za pjesmu “Metak sa prevestom”, a preuzeo je i zadatak skladanja glazbe. Godine 1998. za Danijelu Martinović skladao je pjesmu “Neka mi ne svane” koju je doveo do pobjede na “Dori” i kasnijeg nastupa na “Euroviziji”, gdje je osvojila hvale vrijedno peto mjesto.

Na festivalu “Melodije hrvatskog Jadrana” u Splitu 1997. godine nagrađen je cijenjenim “Zlatnim galebom” za zanosnu izvedbu pjesme “Ne boli me”. Njegov izniman talent nastavio je sjati kada je osvojio prvo mjesto na renomiranom “Splitskom festivalu” 2003. godine s očaravajućom skladbom “Vera od suvog zlata”. Godinama kasnije ponovno je trijumfirao na istom festivalu, osvojivši prestižni Grand Prix 2015. sa zanosnom melodijom “Moje zlato”. Godine 1994., prije nego što će krenuti na solo put, nekoliko mjeseci proveo je kao član grupe Magazin.

  • Njegova karijera započela je i kao tekstopisac i kao pjevač, napisavši glasovitu pjesmu “Boginja” 1995. godine. Iste godine Oliver Dragojević je zadivljujućom izvedbom ove pjesme na “Dori” zauzeo impresivno drugo mjesto. Osim toga, Grašina skladba “Vrime Božje” našla se te godine na Oliverovom albumu. Sljedeće godine Grašo je odlučio da i sam stane na pozornicu Dore osvojivši publiku svojom izvedbom zanosne pjesme Otkada nije mi tu, čime je u konačnici osvojio hvalevrijedno osmo mjesto. Otac te osobe imao je karijeru košarkaša, posebno za momčad poznatu kao KK Split.