Braća Gudelj, Nemanja i Anastasija, posjeduju zbirku izvrsno očuvanih uspomena koje zaista očaravaju. Anastasija Gudelj više je puta izjavila da je svoju srodnu dušu otkrila prije više od šest mjeseci. Najnoviji dokaz njihove ljubavi je njihova spremnost da na svijet donesu dijete, iako je njihova radost tragično kratko trajala.

  • Naše druženje bilo je kratkotrajno, ali Nemanja i Anastasija Gudelj i dalje njeguju svoju ljubav unatoč brojnim izazovima. Njihova privrženost vidljiva je i na fotografijama koje je pažljivo izložila njihova lijepa kćer Ceca. Usred kaosa koji su proživjeli, uspjeli su smoći snage za stvaranje trajnih uspomena. Dok su se borili s tugom, Nemanja i Anastasija Gudelj su se hrabro borili, ostavljajući srce na terenu.

U izjavi nakon utakmice, Nemanja je priznao teško razdoblje kroz koje je prolazila njihova obitelj, ali je naglasio njihovu nepokolebljivu odlučnost. “Bila je to zahtjevna utakmica, daleko od lake, ali osjećaj je neopisiv! Nakon nekoliko napornih dana koje je naša obitelj izdržala, ovaj osjećaj je zaista teško opisati riječima”, rekao je proslavljeni nogometaš koji je, unatoč svojoj otpornosti i snage, ostaje duboko pod utjecajem tragičnih događaja koji uključuju njega i Anastaziju.

  • Drage uspomene obitelji Gudelj zabilježene su na bezvremenskim fotografijama koje su, čini se, snimljene unutar granica njihove vile. Iskreni video, koji je podijelio bliski prijatelj po imenu Rašid, prikazuje najčarobnije trenutke nogometnog igrališta, zajedno sa slikama Nemanje i Tase, i nizom drugih zadivljujućih fotografija koje sada krase ovaj voljeni obiteljski prostor. Važno je istaći da je Anastasija trenutno dobrog zdravlja i da je nastavila sa svojim redovnim aktivnostima, uključujući i prisustvo na Instagramu.

To je vidljivo iz kratkog opisa koji je dala uz ovaj video isječak, naglašavajući važnost ne fokusiranja samo na posao, već i njegovanja stvaranja lijepih uspomena u životu. Živi u Beogradu, Anastasija Ražnatović, izdanak poznate srpske folk pjevačice Svetlane Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana, srpska je pop pjevačica. Rođena 25. svibnja 1998. Beograd naziva svojim domom.

  • Poznata srbijanska pop pjevačica Svetlana Ražnatović nosi titulu majke, dok je njen otac Željko Ražnatović Arkan bio višestruka ličnost poznata po svom angažmanu u kriminalu, politici, te kao osnivač paravojne formacije “Srpska dobrovoljačka garda”. ili “Arkanovi tigrovi” tijekom rata. Tragično, njen otac je ubijen kada je imala samo dvije godine. Ima starijeg brata Veljka i polubraću i sestre Vojina, Nikolu i Mihajla, kao i polusestre Milenu, Mašu, Sofiju i Anđelu.

Tijekom odrastanja nije primala samo obilje ljubavi od majke već i od tete Lidije. Njezino obrazovanje uključivalo je pohađanje britanske škole i glazbene škole u Beogradu prije nego što je diplomirala na poslovnom fakultetu. Anastasija Ražnatović je od malih nogu bila istaknuta ličnost u ovdašnjoj javnosti, zahvaljujući svojoj lozi kao kćeri Svetlane i Željka Ražnatovića.

  • Njezin osobni život bio je pod lupom, osobito nakon što se okušala u glazbenoj industriji, što je dovelo do stalnih nagađanja o njezinom potencijalu kao nasljednice svoje majke Cece. Anastasija je 2012. bila u ljubavnoj vezi s Nemanjom Zaladom, sinom bivšeg golmana Partizana Radeta Zalade. Dvije godine kasnije, 2014., započela je vezu sa šest godina starijim Kostadinom Terzićem, sinom Zvezdana Terzića. Igrom slučaja, Anastasijin brat Veljko je u isto vrijeme bio zaručen za Kostadinovu sestru Mašu.