Takmičar kviza Potera, Veljko Kotlaja, oduševio je javnost u Srbiji svojim izuzetnim uspehom. U najnovijoj epizodi Potere, takmičari su ostvarili ubedljivu pobedu nad tragačicom Milicom, osvojivši impresivnih 1.740.000 dinara, što je rezultiralo obaranjem rekorda najviše pojedinačno odbrane sume u istoriji ovog kviza.OVO JE VELJKO IZ POTERE KOM SE SRBIJA SINOĆ POKLONILA! Poznato kome je poklonio na stotine hiljada dinara osvojenog novca! (FOTO)

Veljko, student iz Priboja, doprineo je zajedničkoj kasi sa čak 1.500.000 dinara, postavši tako nosilac najveće pojedinačne ponuđene sume za odbranu do sada. Ovaj mladi takmičar imao je samo jedan netačan odgovor tokom cele igre.

Nakon što su zajedničkim naporima u poslednjem krugu igre osvojili 1.740.000 dinara, Veljko je dodatno oduševio publiku izjavivši da će svoj deo osvojene sume donirati u humanitarne svrhe. Konkretno, novac će biti usmeren za lečenje Todor Stojanovića iz Niša, koji se trenutno leči u Turskoj.Kviz Potera

Todor, rođen 2021. godine, suočava se s ozbiljnim zdravstvenim izazovima od samih početaka svog života. Veljko je izrazio svoju dobrotu i spremnost da pomogne donacijom osvojenog novčanog iznosa, čime je dodatno oduševio publiku.Podaci o načinima kako pomoći Todoru su priloženi, a gest Veljka Kotlaje pohvaljen je širom društvenih mreža. Ljudi su izrazili divljenje i podršku Veljkovoj humanoj gesti, čineći ga uzorom za dobrotu i solidarnost.Todor Stojanović

Todor je dete koje se suočava s teškim zdravstvenim izazovima od samog rođenja, a njegova porodica je iscrpela sve resurse u nastojanju da mu pruži neophodno lečenje. Veljko Kotlaja je svojim nesebičnim gestom pokazao humanost i solidarnost, a potez je dobio pohvale na društvenim mrežama. Korisnici su izrazili divljenje i podršku Veljku, ističući važnost takvih gestova u izgradnji humane i podržavajuće zajednice.