Ljepota bivše supruge Željka Joksimovića uporno je opčinjavala. Pjevač Željko Joksimović već godinama uživa u skladnoj zajednici s voditeljicom Jovanom Joksimović, a zajedno su podigli troje djece. Poznato je da je prije ovog braka bio u braku s Vesnom, svojom ljubavlju iz srednje škole. Bivša supruga Željka Joksimovića, prenose svet novine i svet portalATA images.

  • Nedavno je objavljena fotografija na kojoj je Vesna, bivša supruga Željka Joksimovića, mlađa verzija. Putevi Vesne i Žejka prvi put su se ukrstili u rodnom Valjevu, a njihova zajednica rezultirala je rođenjem kćerkice Mine. Iako se Željko kloni razgovora o svom privatnom životu, on konstantno izražava veliko divljenje prema Vesni, što pokazuje da su uspjeli održati pozitivan odnos.

Pjevač je jednom prilikom izjavio da Vesna ima značajnu ulogu u njegovom životu kao majka njegovog djeteta. Bilo bi nedolično da njihova veza nije ništa drugo nego posebna. Istina, nikada se nisu razdvajali i održavaju svakodnevnu komunikaciju, njegujući snažnu i pozitivnu vezu. Milan Štrljić otkrio je koji su razlozi njegove distancirane veze s Ivom, istaknuvši da nijedna kći ne bi mogla oprostiti svom ocu.

  • Osim toga, opće je poznato da su Željkovi roditelji zadržali pozitivan odnos s bivšom snahom, o čemu svjedoči i Vesnina nedavna fotografija iz mladosti. Na fotografiji je u elegantnoj crnoj haljini, a kraj nje stoje Željko i njegov kum, glumac Nenad Jezdić. Vesna je pisala o doživljaju Divčibara devedesetih, uz nostalgičnu pjesmu “O, mladosti” Arsena Dedića. Bivša supruga Željka Joksimovića, doznaje se na Instagramu preko printscreena portala svet novine svet, uvijek je zadržala slobodne ruke prema poslovima svog bivšeg partnera i suzdržavala se od javnih priča o njemu.

Međutim, i dalje je prilično angažirana na Instagramu, gdje sa svojim pratiteljima dijeli djeliće svojeg radosnog postojanja. Tijekom prošlog ljeta Vesna je zbunila mnoge zagonetnom izjavom u kojoj se spominjao njezin bivši suprug, a svi su bili u nedoumici je li to zapravo bila šala. Jovana, bivša snaja Željka Joksimovića, bila je isprovocirana od strane njegove majke koja je uz emotivne riječi podijelila njenu fotografiju. Željko joj je odgovorio da joj je spreman sve oprostiti, priznajući da nije savršen i da ne može sam nositi teret. Vesna, njegova majka, pitala se zašto bi joj oprostio i tko je ona da zaslužuje oprost.

  • Pitala se i vidi li Željko sebe kao sveca koji je sposoban opraštati drugima, a tko bi njemu zauzvrat oprostio. Željkov otac porijeklom je s Uba, dok je Vesnina majka iz Bijelog Polja. Ima mlađeg brata Aleksandra koji je glumac i od njega je mlađi devet godina. Željko je odrastao u Valjevu, gde je završio osnovnu i srednju školu. U to vrijeme paralelno je pohađao osnovnu i srednju glazbenu školu.

S 12 godina sudjelovao je na glazbenom festivalu u Parizu i osvojio prestižnu nagradu Prva harmonika Europe. Njegov brat Saša Joksimović je glumac i voditelj. Željko je prvo upisao odsjek harmonike u Podgorici, ali je kasnije prešao na Fakultet glazbene umjetnosti u Beogradu, iako nije diplomirao.

  • Zanimljivo je da je vješt u sviranju 14 različitih glazbenih instrumenata. Osim materinjeg jezika, tečno govori pet svjetskih jezika: grčki, engleski, ruski, poljski i francuski. Željko je 1995. godine stupio u brak s psihologinjom Vesnom Avramović, a iste godine rodila im se kćerka Mina. Iako je njihova veza bila kratka, bivši par zadržao je prijateljski odnos nakon razvoda.