Lepa Lukić, poznata pevačica, smatra se jednom od najobezbeđenijih ličnosti u muzičkoj industriji, budući da uživa u primanju čak tri penzije. U jednom intervjuu, otkrila je da planira unapred i da odvaja novac za sopstvenu sahranu. Dodatno, iznenadila je javnost informacijom da je svoju mačku Mazu uvrstila u testament.Prema Lepinom testamentu, njen bratanac Radisav će naslediti značajnu imovinu, uključujući restoran, dva stana, kuću i celokupnu njenom štednju iz više od 50 godina karijere. Međutim, postoji jedan ključni uslov – Radisav mora da brine o mački Mazi.

“U testamentu sam navela da moj bratanac mora brinuti o mački, ako ja odem pre nje. Radisav će se brinuti o Mazi, paziti je, maziti je, i naslediće sve što sam stekla tokom života. Sve ovo je detaljno navedeno u dokumentu koji čuva moj advokat”, otkrila je Lepa Lukić. Ona je istakla snažnu vezu sa Mazi, koju je udomila pre dvanaest godina.

“Mačka Maza je pravo čudo, ja je doživljavam kao svoje dete. Zato sam osećala potrebu da je zbrinem i osiguram da će biti dobro kada ja odem na onaj svet. Od 2011. godine, Maza i ja živimo zajedno kao majka i ćerka”, ispričala je Lepa Lukić. Naglasila je da razgovara s Mazom kao s ljudskim bićem i da je njihov odnos izuzetno poseban.

“Ona je veoma pametna, čak pametnija od mene! Nikada se nije popela na sto dok jedem, što mnoge mačke rade. Kada kaže ‘Mjauuu’, ja je pitam: ‘Sine, reci mi šta hoćeš, kaži majci šta želiš?’. Zatim zajedno idemo do njenog mesta za hranu, gde joj sipam granule. Kada se najede, odlazimo u spavaću sobu, ja ugasim svetlo, a ona se popne na krevet i čeka da zajedno zaspimo. Uz Mazu, nikada nisam usamljena”, otkrila je Lepa Lukić, koja je bila iznenađena kada je saznala da se pojedine žene odlučuju na operacije kako bi ponovno postale “nevine”.