Pevačica Rada Manojlović započela je svoju muzičku karijeru u popularnom takmičenju “Zvezde Granda”. Od tada je neprekidno prisutna na domaćoj muzičkoj sceni i smatra se jednom od najtraženijih pevačica. Nakon tragičnog gubitka majke, Rada je ostala da živi u porodičnom domu u Četerežu, deleći život sa ocem i sestrom. U jednom intervjuu otkrila je i anegdotu o penjanju na štalu kako bi poboljšala signal, u strahu da ne propusti poziv iz “Granda”.

Svoju duboku emotivnu vezanost za rodno mesto nikada nije krila, a i danas svaki slobodan trenutak rado provodi na svom imanju i u kući koju je izgradila od prihoda stečenih tokom višegodišnje karijere.

Prema šuškanjima, Rada je investirala značajnih 100.000 evra u svoju novu nekretninu. Pre nego što je izgradila veličanstvenu kuću u rodnom mestu, Rada je odrasla u skromnom domu. Tadašnji uslovi podrazumevali su upotrebu poljskog WC-a, a za vreme kupanja, pevačica bi morala da zagreva vodu na šporetu. O ovim životnim izazovima Rada Manojlović je otvoreno govorila u medijima, ističući svoju skromnost i radnu etiku.

Duboka emotivna povezanost sa rodnom grudom oduvek je bila prisutna u Radinom životu, a i danas svaki slobodan trenutak rado provodi na svom imanju i u kući koju je izgradila od prihoda stečenih tokom dugogodišnje karijere. Kao omiljena izvođačica, Rada se odlučila pružiti svom ocu dom dostojan njegove podrške. Ipak, iako još uvek nije osigurala svoj dom u Beogradu, pevačica je obećala da će to učiniti uskoro nakon objavljivanja dugo iščekivanog albuma. Zavirite u preobraženu kuću Radine porodice i otkrijte kako izgleda sada!