Popularna folk diva , Jelena Karleuša ponovo se našla u jeku svađe sa nekoliko članova estrade. Kako se priča, došlo je do prekida komunikacije između nje i Saše Popovića, a ona je bila sasvim jasna u pogledu svojih rezervi u pogledu nastupa i muzičkog stila Aleksandre Prijović. Osim toga, kritikovala je Lepu Brenu, a opšte je poznato da sa mnogim kolegama nije u dobrim odnosima.

 

 

Zapravo, slobodno se može reći da ona održava vrlo malo prijateljskih i pozitivnih odnosa sa drugim pop ličnostima, a oni se mogu nabrojati na jednu ruku. Čini se da se iza kulisa sprema još jedan potencijalni sukob. Dok je učestvovala u “Zvezdi Granda”, JK je bila poznata po tome što je umela da nasmeje publiku i gledaoce, posebno tokom susreta sa Marijom Šerifović. Međutim, vrijedno je napomenuti da su se svi ovi slučajevi odigrali u kontekstu muzičkog takmičenja i estrade. Za one koji prate Jelenu na platformi društvenih mreža “Instagram”, možda je bilo primetno da je nedavno viđena sa svojim bivšim kolegom.

 

 

 

Marija je i dalje član žirija za popularno muzičko takmičenje, dok njena koleginica nije. Marija je izrazila divljenje Karleušinim najnovijim albumima, ističući da preferira “Omegu” u odnosu na “Alfu”. Pored toga, Marija je primećena na koncertu Aleksandre Prijović. Čini se da je do nesuglasica između njih dvoje došlo zbog različitih pogleda na gledanost emisije “Zvezda Granda” i Jeleninog nastupa u “Beogradu na vodi”. Jelena je tvrdila da je njen nastup imao veću publiku, ali je Marija na “Instagramu” objavila grafikon koji pokazuje suprotno. Možda je kao rezultat ove akcije Marija stavljena na Karleušinu “crnu listu” ili spisak osoba koje treba izbjegavati.