Popularna glumica Nevena Vukes   je postala poznata po svojim predstavama u “Vojnoj akademiji” i “Salvatorima” oduvek je žudela da doživi ljubav kao što je ona koju su delili njeni roditelji. Njena potraga za srećom na kraju ju je navela da je otkrije u naručju muzičara Marka Vukesa. Tragično, katastrofa se dogodila kada je zemljotres uništio njihov dom.

 

 

2017. godine, izvođač, koji je i pevačica i glumica, venčao se u Mariji Bistrici, istom mestu gde je njen partner proveo detinjstvo. Kulminacija njihovog romantičnog putovanja, koje je trajalo dvije i po godine, bila je zajednička vizija obje osobe. Nevena je pričala o svojoj težnji da stvori porodicu zasnovanu na ljubavi kojoj je svjedočila između svojih roditelja, osjećaj koji je ponovio i njen partner Marko. Dok kreću na put izgradnje vlastitog doma i porodice, shvaćaju važnost zaštite svojih najmilijih nepokolebljivom ljubavlju, empatičnim slušanjem i razumijevanjem. Iako njihova dnevna rutina može ostati nepromijenjena, težina njihove odgovornosti jedni prema drugima postala je značajnija, i nadaju se da će tu istu odanost proširiti i na svoje buduće potomstvo. Nevena je u intervjuu za “Gloriju” iznela takve stavove. Nažalost, njihov miran život narušio je potres koji je potresao Hrvatsku u ožujku 2020. godine, zbog čega su izgubili dom i ostali nasukani, kao i mnogi drugi.

 

 

Nakon što im je opština obezbedila kontejner od 12 kvadratnih metara, koji su koristili kao privremeni dom nekoliko meseci, par je uspeo da obnovi svoje živote uprkos nedaćama sa kojima su se suočili. Na kraju su uspjeli sagraditi novi dom za sebe. Godine 2021. dobili su izuzetne vijesti o svojoj porodici – imat će dijete. Glumica je u februaru naredne godine rodila sina i dali su mu ime Teodor. Danas im je on najveći izvor sreće, a u svojoj novoj kući uživaju u skladnoj porodici.