Goca Božinovska ima bogato iskustvo u muzičkoj industriji i trenutno uživa u plodovima svog rada, uprkos tome što ne vodi uvek prosperitetni život. Gocino putovanje počelo je izazovnim odrastanjem, gde je morala da se snalazi sama za sebe i suočava se sa surovom realnošću siromaštva.

Odrastajući sa bogatim ocem u Makedoniji koji je imao petoro dece, Goca nikada nije želela da se okoristi njegovim bogatstvom niti traži od njega bilo šta. Umjesto toga, ponosno je izjavila: “Uspjeli smo sami to učiniti!” Goca se oslanjala na ljubaznost svojih komšija za odevanje, često se zatekla bez šta da obuče.

Ujutro bi išla u školu, a popodne radila u nečijoj kući, pronalazeći ogromnu radost u jednostavnoj kriški hleba sa kajmakom. U zimskim mjesecima njihov opstanak zavisio je od krompira koji im je otac davao kada bi odlazio na posao. Uprkos činjenici da Goca ima jaku emocionalnu privrženost krompiru, ona trenutno ne može da ga konzumira zbog nostalgičnih uspomena koje izazivaju. Tokom razgovora, Goca je ispričala o svom odrastanju, rasvetlivši njenu izuzetnu sposobnost prilagođavanja raznim finansijskim okolnostima.

Ona je istakla da poseduje fleksibilnost da udobno živi ili sa milionskim obiljem ili sa samo jednim dinarom. Udubljujući se u svoju ličnu istoriju, Goca je otkrila da je ranije bila u braku sa poznatim i grubim bokserom Zoranom Šijanom, čiju je prošlost obeležila reputacija čvrstine. Zajedno su dobili dvoje djece. Međutim, tragedija se dogodila kada je Zoran prerano preminuo, ostavljajući Gocu da se suoči sa izazovima samohranog roditeljstva kao udovica. Osvrćući se na njihov prvi susret, Goca se prisetila razgovora koji je vodila sa drugaricom Zlatom, iskreno priznavši da je sklopila pakt da će odmah otići ako je Zoran ikada zaprosi. Ne znajući da je tada Goca, Zoran je imao moćnu poziciju i značajno bogatstvo.