Glumica koja je glumila u popularnoj seriji “Selo gori a baba se češlja” prije šest godina tragično si je oduzela život, što je izazvalo šok u cijeloj regiji. Međutim, nakon početne tragedije ubrzo je uslijedila druga, ostavivši javnost zaprepaštenom uznemirujućim otkrićima objavljenim u lokalnom tisku.

Kako piše dnevna štampa, a sada potvrđuje i internetski portal, to je postigla u udobnoj rezidenciji svog bliskog pratioca koja se nalazi u šarmantnom kragujevačkom naselju Iličevo. Krajem 2011. i početkom 2012. Ivana Mlađović stekla je javnu afirmaciju kao Playboyeva zečica, točnije kao finalistica prvog izbora za “Playboy djevojku godine” u Srbiji. Nažalost, Soraja Vučelić izašla je kao pobjednica, što je Ivanu potaknulo da se fokusira na svoju drugu strast, svijet glume.

Iako se samo jednom pojavila u seriji “Selo gori a baba se češlja”, njezina je uloga ostavila upečatljiv dojam, odlikuju ga posebnošću i ljepotom. Ivanino uzimanje opijata bilo je daleko od ugodnog, jer se u jednom trenutku čak i liječila. Navodno je tijekom liječenja naišla na prijatelja koji se tragično predozirao, što je izazvalo veliku buru u medijima.

Prije točno šest godina glumica koja je glumila u seriji “Selo gori, a žena se češlja” podigla je ruku, možda i nenamjerno, dok je njezina majka, koja je ubrzo potom tragično izgubila sina, uspjela skupiti hrabrosti progovoriti nekoliko riječi podrške Republici. Veličina moje tjeskobe je neizmjerna i čini se da za nju nema lijeka sve dok dišem. Jovan, moj sin, brzo je krenuo Ivanovim stopama. Tragično, svoju smrt dočekao je u dubinama Dunava. Njegova duboka ljubav prema sestri učinila ga je nesposobnim da se ikada oporavi od njenog gubitka.

Njihova je ljubav bila neraskidiva, njihova veza neraskidiva dok su putovali svijetom ruku pod ruku, njihova odanost nepokolebljiva. Potresnim spletom događaja obojica su posljednje počivalište našli u Raškoj, u roku od samo godinu dana. Ljiljana je glasom ispunjenim tugom prepričala ovaj nezaboravni događaj koji ostaje urezan u sjećanje svih koji su mu svjedočili.