Voditeljica je bila potpuno shrvana kada je nakon samo nekoliko godina braka došlo do razvoda Vesne Dedić, što ih je shrvalo. Kao žena i majka male kćeri, skrivala je vlastite borbe u sjeni, nastojeći napredovati u svojoj karijeri, a pritom je davala prednost svojoj ulozi majke.

Sudeći po nedavnom podcast gostovanju Vesne Dedić, čini se da njezin razvod nije prošao povoljno. Navodno njezin bivši suprug nije mogao dijeliti roditeljske obveze oko njihove kćeri, zbog čega se još više oslanjala na svog dragog, koji joj je ugodio do te mjere da je bilo vrlo vjerojatno da će Lenka postati povlađena mamina curica.

Srećom, Vesnina ogromna ljubav i predanost, zajedno s njezinom sposobnošću da pruži odgovarajući odgoj, omogućili su joj da svojim nasljednicima usadi osnovne i autentične obiteljske vrijednosti, što je rezultiralo plodnim rezultatima. Tijekom kasnijih godina svog osnovnog obrazovanja, Lenka je već namjeravala završiti srednju školu u inozemstvu.

Nakon studija u Engleskoj, trenutno je na doktorskom studiju u Americi. Vesna je ponosna ne samo na svoju kćer, već i na sebe što ima otpornosti snalaziti se kroz brojne događaje i ustrajno tražiti odgovore. Žene se često suočavaju s izazovima kada im nedostaje muška prisutnost kao očinska figura u kućanstvu. Ipak, ustrajala je, a kao rezultat njezina kći Lenka isplivala je kao graciozna osoba koja voli ostati povučena i rijetko je spominju mediji. Tijekom nedavnog podcasta, zadubila se u temu roditeljstva i odvojila trenutak da razmisli o svom iskustvu samohrane majke.

Najizazovniji aspekt mog iskustva kao samohrane majke bio je nedostatak partnera s kojim bih dijelio odgovornost. Osobito je teško bilo održavati ritam kao zaposlena majka, prisjetila se Dedić. U razdoblju od 15 godina posvetila sam se otkrivanju ljepote u svim aspektima života i s ponosom mogu reći da sam taj cilj i ostvarila. Svako jutro, rano u 6 sati, ustao bih iz sna i započeo svoju dnevnu rutinu. Prvo i najvažnije, s ljubavlju bih pripremio hranjiv doručak za svoje dijete, osiguravajući da će započeti dan s pozitivnom notom.

Osim toga, marljivo bih složio ukusan ručak za njih u kojem će kasnije uživati, pažljivo planirajući unaprijed pa čak i pripremajući ga unaprijed nedjeljom ako je potrebno. Nakon što sam se pobrinuo za osobnu higijenu kako ne bih nosio neugodne mirise iz spreja i kuhinje, nastavljam s pranjem kose. Tek kad sam potpuno spreman za taj dan, ljubazno poslužujem svom djetetu ukusan doručak u krevet. To je svakodnevni ritual koji preslikava scene iz filmova i luksuznih hotela s pet zvjezdica.