Najstarija kći Zdravka Čolića trenutno studira, a također pokazuje iznimnu vještinu u društvenim mrežama, zbog čega je mnogi smatraju utjecajnom osobom. Iako Una možda ne spada u kategoriju vrlo popularnih blogerica koje se isključivo oslanjaju na to kao na glavni izvor prihoda, bilo bi netočno sugerirati da joj nedostaje utjecaj na svoju značajnu i pretežno mlađu publiku.

Aktivnosti i boravište najstarije kćeri Zdravka Čolića pomno se prate, uključujući njezine ljetne i zimske destinacije, trenutnu ljubavnu partnericu, prehrambene preferencije, modne odabire, pa čak i izgled prebivališta. Sve ove informacije su tražene, unatoč njezinoj nevoljkosti da javno iznosi detalje o svom osobnom životu.

Još jednom je osvojila i medije i javnost svojom posljednjom objavom – slikom romantične snježne prosidbe – čime je dodala svoj dugačak popis intrigantnih trenutaka. Točan identitet para na fotografiji ostaje nepoznat, a ostaje neizvjesno jesu li Unini prijatelji ili potpuni stranci. No, jasno je da je ovaj zadivljujući prizor izazvao i oduševljenje i nagađanja o Uninom emotivnom stanju.

Među obožavateljima se počelo nagađati o namjerama najstarije kćeri Zdravka Čolića, razmišljajući ima li ona kakvu poruku ili možda objavu. Srećom, i glazbenik i njegova supruga suzdržavaju se od korištenja platformi društvenih medija, ostajući nesvjesni bilo kakvih mogućih izjava. Naprotiv, mnogi vjeruju da se Čola ne bi bunio da se njegova nasljednica uda u mladosti i blagoslovi ga unukom, s obzirom na to koliko je dugo čekao da postane otac. Tek će vrijeme pokazati je li prosidba na mostu bila samo zadivljujući i romantični trenutak koji je zaokupio Uninu pozornost i potaknuo je da to podijeli sa svojim pratiteljima ili se iza toga krije neki dublji značaj.