Unatoč tome što je dugi niz godina istaknuta osoba u industriji zabave, Dragan Bjelogrlić uspio je svoj osobni život zadržati relativno privatno. Međutim, moglo bi biti iznenađenje otkriti da je u rodu s dvije poznate žene. Dok je poznato da je Aleksej Blejogrlić, Bjelin sin, krenuo sličnim putem kao i njegov otac i postigao zapažene uspjehe brojnim značajnim ulogama, malo je poznato da glumac ima i dvije poznate sestre.

Popularna pjevačica Zorana Pavić privukla je pozornost svojom obiteljskom vezom s Draganom jer su oboje s Nikolom Kojom obradili pjesmu “Nekako s proljeća”, što je potaknulo sve više rasprava o njihovoj rodbinskoj vezi. Pjevač je tijekom jednog intervjua otvoreno pričao o Bjeli i otkrio razloge zašto je odlučio da joj nikada ne dodijeli nijednu glumačku ulogu. “Kao pjevačica po zanimanju, moram priznati da je naša zemlja obilno blagoslovljena obiljem talentiranih glumaca. Da budem potpuno iskrena, bilo je slučajeva da sam se otisnula u sferu solo nastupa, uz emotivnu podršku svog brata. Jedan od takvih pothvata bila je monodrama “Kad žena voli”, koju je izvorno napisao, a koju sam ja adaptirala u osebujnu interpretaciju. Zaista je zadivljujuće što je on osobno zatražio moju nazočnost kao njegovu sestru da dijelim pozornicu s tako iznimnim glumcima.” – kazala je svojevremeno.

U razgovoru za Blic, Zorana je ispričala svoja saznanja o svom odrastanju i priznala da su joj najdraže uspomene vezane uz farmu u Vojvodini, gdje je uz glumca provela djetinjstvo. Za vrijeme dok su moji roditelji bili zaposleni u Beogradu, živio sam s bakom i djedom po majci na jednom imanju u Vojvodini. Bjelogrlićev dom bio je stalno središte aktivnosti, a kroz njegova su vrata prolazili brojni vrijedni i cijenjeni pojedinci. Iako su slavlja u to vrijeme bila zabranjena, cijela se obitelj okupljala na obilježavanju velikih blagdana. Praznina koja je uslijedila nakon ovih okupljanja teško bi mi pritegla na srce. Isti osjećaj tuge pratio je posjete mojih roditelja vikendom i kasnije odlaske. Da stvar bude gora, odlučili su se rastati u tri odvojena navrata prije konačnog i konačnog rastanka. Ovo otkriće podijelila je pjevačica.

Uz njega kao kolegica radi i Marina Vodeničar, inače sestra Dragana Bjelogrlića. Iako je poznata njihova rodbinska veza iz Barande, nikada nisu javno govorili o svom odnosu. U seriji “Vratiće se rode”, koja se odvija u Barandi, imali smo priliku da ih vidimo zajedno, dok je Marina tumačila ulogu Draganove sestre Smilje u njegovoj seriji “Senke nad Balkanom. Osim toga, glumica je bila uključena u razne zapažene projekte među kojima su televizijske serije “Klan”, “Urgentni centar”, “Sinđelići”, “Kosti” i “Mješoviti brak”.