Dok je Lidija Vukićević šetala ulicama talijanskog grada, njezini outfiti koji su se stalno mijenjali ostavljali su sve u čudu. Glumica, nadaleko poznata po ulogama u popularnim domaćim serijama “Bolji život” i “Žikina dinastija”, oduvijek je bila cijenjena zbog svoje ljepote, a posebno osebujne duge, kovrčave i nestašne kose po kojoj je bila odmah prepoznatljiva.

Nedavno je na svom Instagram profilu oduševila svoje pratitelje podijelivši videa na kojima je zabilježila svoje avanture u Veneciji. Unatoč tome što je okupirana poslom u gradu poznatom po palačama, trgovima i kanalima, glumica je pauze iskoristila kako bi u potpunosti istražila ovaj šarmantni talijanski gradić. Stoga se glumica svim srcem posvetila istraživanju raznih atrakcija, uskih uličica i gastronomskih objekata, kušanju regionalnih delicija, šetnji i divljenju mostovima.

Vožnja poznatom gondolom i razgledavanje Venecije iz njenih kanala, prolazeći ispod brojnih mostova uz serenade uz glazbu i buku restorana, bili su doživljaji koji se zasigurno nisu mogli previdjeti. Poznata glumica za događaj je odjenula odjeću poput vjenčanice, koja se sastojala od elegantne duge bijele haljine bez naramenica s volanima. Lidija je osvajala svojim očaravajućim držanjem i bezvremenskim izgledom te se od početka svoje karijere nametnula kao netko tko dosljedno održava svoj mladenački izgled.

S obzirom na partnerovo podrijetlo i njihov emotivni odnos, vrlo je vjerojatno da joj on pravi društvo u Veneciji, gradu koji je oduvijek bio izvor inspiracije slikarima, a još više sada kada su tamo zajedno. Simpatična glumica izrazila je divljenje svom mlađahnom suputniku, napomenuvši kako je njihov odnos u njezin život ulio osjećaj vitalnosti. Dalje je razradila, zalažući se za prednosti ljubavi na daljinu, tvrdeći da provođenje svakog sata s partnerom može ugasiti plamen ljubavi. Umjesto toga, ona uživa u uzbuđenju iščekivanja, lepršanju leptira i neporecivoj snazi ​​sirovih emocija.

Očaravajuća povezanost i inherentna magija koja postoji među nama služi mi kao stalna inspiracija za njegovanje i održavanje ljubavi. Čak i bez sklonosti vježbanju i posjetima teretani, mladenački izgled ove dame može se zahvaliti njezinu karakteru i njegovanju živahnog načina razmišljanja. Prema riječima glumice, jednom je izrazila svoju predanost prihvaćanju svog unutarnjeg djeteta i njegovanju tog aspekta sebe. Mnogi se raspituju za njezin mladenački izgled i bujnost, unatoč godinama, iako ona osobno tome ne pridaje veliko značenje. Koncept dobi nema nikakav značaj iz moje perspektive; to je nebitno. Umjesto toga, ono što je uistinu važno je unutarnja energija i habitus pojedinca. Često postavljam pitanje: “Kada bismo bili svjesni svoje prave dobi, koliko bismo zapravo imali?” Ovaj upit služi kao moj odgovor na razna pitanja, sažimajući moj pogled na život.