Malo je poznato da su se u ulozi kuma ušle Ceca Ražnatović i Ljubinka Klarić. Međutim, njihova bliska veza uspostavljena je kroz dugogodišnje prijateljstvo, koje karakterizira dubok osjećaj povjerenja i međusobne podrške.

S obzirom na njihovu sklonost privatnosti, ne čudi što su glumica i pjevač svoju vezu držali podalje od očiju javnosti, što je rezultiralo nedostatkom svijesti o njihovom prelasku iz prijateljstva u nešto više. Više od 15 godina kume su Ceca Ražnatović i Ljubinka Klarić, koje u svojoj vezi sa sestrama nalaze utjehu i iscjeljenje. Među svjedocima na vjenčanju Lidije i Predraga Ocokoljića bila je nitko drugi nego sestra dramske umjetnice, koja je inače vlasnica klinike za estetsku medicinu.

Ljubinka i Ceca, koje sa svojim sestrama vežu duboke veze, dugogodišnje poznanstvo učvrstile su njegujući odnos izgrađen na povjerenju i nepokolebljivoj podršci. U emisiji Sanje Marinković, pjevačica je publici predstavila Ljubinku i iskoristila priliku da ispriča priču o njihovom susretu, koji je zahtijevao prisustvo njihovih najbližih prijatelja. Ubrzo nakon toga, glumica je otkrila detalje o prirodi svoje veze. “Iako ne komuniciramo svakodnevno, povremeno se čujemo. Srećom, svi smo dobro i živimo uobičajenim životom. Hvala bogu, svi smo zdravi i ništa neobično se ne događa, sve teče kao i obično.” – izjavila je.

“Trajanje naše kumske uloge obuhvaća razdoblje od 15 godina. Brakom moje sestre i Cecine sestre preuzele smo cijenjenu poziciju kuma. Naša komunikacija ostaje dosljedna unutar granica naših odgovornosti, no ipak se zajednički trudimo okupljati se tijekom značajnih obiteljskih događaja.”. Ceca i Ljubinka, poznate folk umjetnice i glumice, veže ih kao glavne uloge na Blic TV-u. Ceca osvaja publiku vlastitim showom, dok Ljubinka preuzima kormilo uzbudljivog natjecateljsko-zabavnog programa.