Nema promjene odluke Veljka Ražnatovića; stoji kao konačan. Pronašavši utjehu u mirnom gradiću Titelu, Veljko Ražnatović je bez napora prigrlio život udaljen od kaosa i smetnji grada. U tom spokojnom okruženju potomci Cece Ražnatović ne samo da su otkrili ljubav, već su i dostigli toliko željeno stanje unutrašnjeg mira. Ostavivši za sobom gradsku vrevu, on se sa suprugom Bogdanom i dvojicom sinova Željkom i Krstanom namjerno odlučio preseliti u svoju pradjedovsku kuću u mirnom vojvođanskom gradiću.

  • Odluku da se skrase u ovom mirnom i idiličnom okruženju dodatno učvršćuje činjenica da u skoroj budućnosti očekuju treće dijete, sina Ilijana. Stvaranje njegujućeg i mirnog okruženja za njihovu rastuću obitelj od iznimne je važnosti, a ovaj im potez omogućuje upravo to, daleko od kaotičnog urbanog načina života. U nedavnoj ispovijesti Veljko je otkrio da se nikada ne bi vratio u Beograd da nema očevu kuću. Najnoviji snimci iz ovog grada na ušću tri reke pokazuju da je Titel zadovoljan svojom impozantnom titulom. Očito je to na fotografijama koje bilježe točku susreta Begeja i Tise, nakon čega slijedi spajanje Tise s Dunavom na maloj udaljenosti. U prošlosti je nalazio zadovoljstvo u provođenju vremena uz jednu od rijeka, ponosno pokazujući svoju dobro definiranu tjelesnu građu i govoreći o sebi da posjeduje vitalnost tigra.

Iako je imao mogućnost posjetiti beogradsku Adu ili mjesto na moru, namjerno je to odbio. Spokojni kraj Banata pokazao se kao utočište koje hrani duh. Odluka Veljka Ražnatovića je apsolutna, a njegova supruga Bogdana željno iščekuje trenutak kada će otići u porodilište. Njihov sin Ilijan na svijet će krenuti u Beogradu, ali kad on stigne, cijela će se obitelj odmah vratiti u Titel, gdje su otkrili svoj mir. Veljko Ražnatović, profesionalni boksač iz Srbije, potječe iz poznate obitelji.

  • Njegovi roditelji su Željko Ražnatović Arkan i folk pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović. Rođen 10. prosinca 1996. u Beogradu, tamo i dalje živi. Veljko je u sretnom braku s bivšom košarkašicom Bogdanom Rodić. Odrastajući u javnosti, uz sestru Anastasiju, Veljko je najveću pažnju izazvao kada je majku počeo pratiti na koncertima i medijskim događanjima. U tinejdžerskim godinama srpski tabloidi često su ga bili na meti zbog sukoba s navijačima i osiguranjem u klubovima. Međutim, 2015. godine otkrio je boks kao način kanaliziranja svoje agresije. Veljko otvoreno priznaje da je prepoznao svoj talent za boks, ali mu je nedostajalo odlučnosti da se u potpunosti posveti sportu. Ipak, u ožujku 2018. ostvario je značajnu pobjedu u Jagodini, označivši prekretnicu u svojoj boksačkoj karijeri. Veljkova težnja je ostvariti status prvaka u svojoj kategoriji.

Nadalje, pozornost javnosti izazvali su njegovi ljubavni angažmani s Lunom Đogani i Mašom Terzić, a povezivalo ga se i sa starletama Sorajom Vučelić i Natašom Šavijom. Veljko Ražnatović, rođen u Beogradu 1996. godine, najstarije je dijete Željka Ražnatovića Arkana i poznate folk pjevačice Cece Ražnatović. Ima tri polubrata po imenu Mihailo, Vojin i Nikola, kao i tri polusestre po imenu Maša, Sofija i Anđela. Veljkova mlađa sestra je dve godine mlađa Anastasija Ražnatović.

  • Tragično, njihov otac je ubijen 15. siječnja 2000. godine u hotelu “Interkontinental” u Beogradu. Tako su Veljka i Anastasiju odgajali majka Svetlana, teta Lidija i Lidijina obitelj. Zbog svoje mladosti u vrijeme očeve smrti, Veljko ga se ne sjeća. Obitelj Ražnatović suočila se s dodatnim izazovima kada je Ceca uhićena 2003. tijekom akcije Sablja koja je imala za cilj istražiti atentat na tadašnjeg premijera Srbije Zorana Đinđića. Ceca se, zajedno sa sestrom Lidijom, suočila s optužbama za posjedovanje veće količine oružja bez dozvole i pronevjeru sredstava Nogometnog kluba Obilić. Nakon otprilike četiri mjeseca provedena u Centralnom zatvoru, Ražnatović je s Veljkom i Anastasijom kraće vrijeme boravio u Turskoj i na Cipru.

Ceca je od lipnja 2011. do veljače 2012. služila kaznu kućnog zatvora u okviru nagodbe s Višim državnim tužiteljstvom Republike Srbije kojom je priznala krivnju u vezi sa slučajem “Obilić”. U međuvremenu, Veljko je uspješno završio osnovno i srednje obrazovanje u dvojezičnoj “British International School” u Beogradu, a potom je 2015. godine upisao Fakultet za ekonomiju i menadžment u Banjoj Luci.

  • Tijekom tinejdžerskih godina bio je povezan s navijačkom skupinom ozloglašenom za izazivanje smetnji unutar i izvan stadiona. Upuštajući se u sukobe sa zaštitarima raznih klubova u Beogradu, često je gostovao u rubrici “Crna hronika”. Tijekom svog akademskog bavljenja, Veljko je nailazio na pravne probleme, uključujući i pritvaranje zbog svoje umiješanosti u unaprijed dogovorenu tučnjavu. Prije toga bavio se tek ponekim rekreativnim sportskim aktivnostima, no na kraju se odlučio posvetiti boksu.