Otkako joj je suprug Vidoje Ristović neočekivano preminuo, Nikolina Pišek je nešto duže od godinu dana opterećena neizmjernom tugom. To nije bio samo njihov potpuni prekid komunikacije s djetetom, već su se činilo odlučni da joj uskrate pravo nasljedstva. Nažalost, ova tegobna situacija dobila je novi obrt jer je Nikolina Pišek po dolasku na aerodrom odmah privedena od strane policije.

Nakon toga, hrabro je istupila kako bi rasvijetlila zamršene detalje oko ovog specifičnog incidenta. Voditelj je u nedavnoj epizodi emisije “Una TV” napravio zapanjujuće otkriće o njihovom susretu na granici gdje su uhapšeni zbog teškog saobraćajnog prekršaja koji nije mogao otkloniti. Kao rezultat toga, oni su bili podvrgnuti pritvoru, a njihovo zadržavanje se prvenstveno pripisivalo neobjavljivanju njihove prethodne osude. Nadalje, komplikacije su nastale zbog navedene adrese, što je dovelo do niza problema. Lokalni mediji rasvijetlili su Nikolininu nevolju oko prodaje njene vile u Zagrebu.

Navodno, protiv nje je tužbu podnijela ćerka njenog pokojnog supruga Vidoja Ristovića iz prethodnog braka. Ovom tužbom se traži podjela imovine, čime je Nikolina onemogućena da nastavi sa prodajom. U septembru prošle godine Pišekova je predstavila zapanjujući predlog za luksuznu vilu u kojoj su živeli ona i njen pokojni suprug Vidoje, kao i njihova ćerka. Zapanjujuća tražena cijena za ovu nekretninu iznosila je vrtoglavih 1.700.000 eura. Iako je oglas na kraju skinut, razlog njegovog uklanjanja nije bio vezan za uspješnu prodaju kuće.

Zanimljivo je da je ćerka Ristovića, koja je bila iz prethodnog braka, pokrenula tužbu protiv Nikoline kako bi osigurala pravo nasljedstva od svog pokojnog oca. Zbog toga je sud intervenisao donošenjem privremenog rešenja kojim je zabranjena prodaja nepokretnosti do potpunog rešavanja spora koji je u toku, prenosi Kurir.