U ovom članku ćemo se pozabaviti životom i dostignućima Ace Bulića, veoma cenjenog srpskog biznismena koji je stekao zapaženu reputaciju u raznim sferama. Zahvaljujući njegovoj bivšoj partnerki Ani Ćurčić, koja trenutno učestvuje u popularnom rijalitiju Zadruga, imali smo sreću da čujemo obilje intrigantnih detalja o njemu. Ana uporno obasipa Acu samo divljenjem, ističući da poseduje neverovatne osobine koje ga definišu kao pravog džentlmena.

Evidentno je da Aca zauzima posebno mesto u Aninom srcu, jer mu ona često iskazuje duboku naklonost, tvrdeći da je on osoba koju voli najviše na celom svetu. Naprotiv, Aca najviše poštuje Anu i odlučan je da je zaštiti od bilo kakve povrede. On iz prve ruke svedoči borbama koje ona trpi u rijalitiju i maltretiranju koje joj je Zvezdan naneo. Publika željno iščekuje Acino učešće u emisiji, ali njihova radoznalost ne prelazi samo njega. Nestrpljivi su i da budu svedoci prisustva Anine kume, Milene Kačavende, koja je otkrila brojne detalje o Zvezdanu od Aninog ulaska u rijaliti.

Ipak, podjednako je intrigantno da gledaoci gaje želju da vide i Zvezdanovog oca Moku Slavnića. Osim toga, zadubićemo se u profil na Instagramu koji je specijalizovan za analizu događaja iz rijalitija, dijeljenje zadivljujućih videa, pa čak i spekulacije da je Acin predstojeći ulazak u šou neminovan. Prema vjerodostojnim izvorima, javljeno je da će se Aca u subotu pridružiti rijalitiju.

Međutim, da li su ove informacije tačne ili ne, tek će se vidjeti. Proteklih nekoliko dana u emisiji je bilo dosta događaja, sa raznim usponima i padovima. Jedan značajan incident bio je Anin emocionalni izliv, kada je izrazila želju da napusti emisiju. Na sreću, ostali članovi grupe su uspeli da intervenišu i uteše je, na kraju je ubedivši da ostane.