Andrija Milošević, koji je nadaleko poznat kao jedan od najpriznatijih glumaca našeg doba, doživio je prilično izazovno djetinjstvo. Ovo otkriće iznijela je na vidjelo sama Sandra, njihova draga životna saputnica, koja je na raznim internet platformama podijelila ovu vijest, izazivajući na taj način mnoštvo intenzivnih emocija u javnosti.

Tomić je iznenadila svoje pratioce objavivši na svom Instagram nalogu zadivljujuću sliku na kojoj je prikazano živopisno selo Sava, smješteno u očaravajućoj južnoj regiji Italije. Predani obožavatelji ovog cijenjenog dvojca nisu mogli a da ne osjećaju zaprepaštenje kada su shvatili da su talentirani glumac i glumica umjesto da se prepuste svojim uobičajenim raskošnim eskapadama, za svoj ovogodišnji odmor odabrali rustikalno utočište na selu.

Ipak, kako se dublje udubljuje u obrazloženje ovog nekonvencionalnog izbora, postaje potpuno jasno da je njihova odluka bila ukorijenjena u privlačnosti ove očaravajuće destinacije, povoljno smještene u blizini pjenušavih voda mora. Sandra i Andrija su osobe koje imaju duboku strast i ljubav prema upuštanju u uzbudljiva i uzbudljiva putovanja. U prošlosti su često namjerno birali da krenu na odmor na očaravajućem kontinentu Južne Amerike. Međutim, ove godine su odlučili da odstupe od uobičajene rutine i da se odluče za očaravajuću zemlju Italiju kao svoju destinaciju.

Može se pouzdano reći da njihova odluka nije ostavila osjećaj žaljenja ili nezadovoljstva. Tokom narednih mjesec dana, Andrija Milošević i Sandra Tomić će boraviti u divnom italijanskom seoskom domu koji je promišljeno dizajniran da pruži spokojan i miran ambijent, koji savršeno odgovara njihovom trenutnom stanju potrebe za podmlađivanjem. i opuštanje. Osim toga, prilično je slučajno da je ovo idilično utočište povoljno smješteno u neposrednoj blizini šarmantnog grada Alberobello, koji je slučajno najnovija i najtraženija turistička destinacija u ovom trenutku.