Na nedavnoj dodeli Gremija, jedno od iznenađenja bila je transformacija Opre Vinfri, posebno njenog fizičkog izgleda. Slavna voditeljka, koja je nedavno proslavila sedamdeseti rođendan, oduševila je javnost svojom linijom koja izgleda bolje nego ikad.

Opra je nedavno otkrila časopisu People da je genetika glavni krivac za njene borbe sa viškom kilograma tokom celog života. Međutim, u poslednje dve godine, odlučila je da se tome suprotstavi svim snagama. I rezultati su više nego uspešni, sudeći po njenoj liniji koja nikada nije bila bolja.

Godinama je bila tužna i povređena zbog uvreda koje su je pogodile zbog njenog izgleda. Dugo je sebe krivila i stidela svog tela, ali je na kraju odlučila da prekine s tim. U procesu mršavljenja, pomogao joj je holistički pristup problemu, meditacija i plan ishrane poznat kao Weight Watchers.

Weight Watchers program, koji je osvojio svet, zasniva se na sistemu bodova koji se dodeljuju hrani na osnovu nutritivnog sadržaja i vrednosti. Nakon operacije kolena pre nekoliko godina, Opra se posvetila fizičkim aktivnostima tokom oporavka, uključujući određene vežbe kako bi postepeno povratila snagu u nozi.

Zahvaljujući ovim naporima, danas se oseća snažnije, a njen nivo kondicije i opšte zdravlje su na visokom nivou. Takođe, uspostavila je rutinu gde je poslednji obrok u danu oko četiri popodne, a unosi i značajnu količinu vode – galon dnevno (što je 3,7 litara u američkom sistemu mera). Iako nije precizirala, Opra koristi i tablete za mršavljenje od prošlog leta.Neverovatna transformacija Opre Vinfri: Uzak struk i 68 kilograma zahvaljujući programu koji je zaludeo svet

Trenutno, sa 68 kilograma na visinu od 169 centimetara, izuzetno je zadovoljna svojim izgledom. Njena transformacija sinoć je zaista bila impresivna i mnogi su je jedva prepoznali.