Porodica Ražnatović ima bogatu i dinamičnu istoriju koja uvek privlači pažnju medija i javnosti, a detalji o njihovim međusobnim odnosima često su vidljivi u popularnom dokumentarnom serijalu “Ceca Show”.Ko je tajanstveni muž Cecine sestre Lidije? Evo čime se bavi i zašto jedini iz porodice beži od kamera

Dok znamo mnogo o Anastasiji, koja je započela novo poglavlje života udajom i nastavkom karijere u Sevilji, kao i o Veljku i Bogdani koji će uskoro postati roditelji po treći put, manje informacija je dostupno o drugim članovima porodice Ražnatović.

Cecina mlađa sestra Lidija već duže od dve decenije živi sa svojom porodicom u kući na Dedinju. Nedavno su se pojavile spekulacije o njihovom mogućem preseljenju, ali to se nije ostvarilo. Lidija je srećno udata i majka je četvoro dece sa suprugom Predragom Ocokoljićem, koji je član dinastije o kojem se zna najmanje. On vodi tih život i ne voli da privlači pažnju javnosti, dok je popularna pevačica uvek imala samo reči hvale za njega.

Predrag, rođen 1977. godine u Beogradu, imao je uspešnu fudbalsku karijeru. Počeo je u beogradskim klubovima Dorćol i Palilula, a zatim je igrao za niški Radnički i beogradski Obilić. Takođe je nosio dres reprezentacije dva puta. Lidijin suprug je igrao za Šahtjor (Ukrajina), Tuluz i Šatoro (Francuska), kao i za nekoliko klubova sa Kipra. Sa Cecinom sestrom, sa kojom je u braku već skoro dve decenije, ima četvoro dece: Helenu, Viktora, Iliju i Petra. Trenutno se bavi poslom fudbalskog menadžera. Ova porodična priča pruža uvid u deo života Ražnatovića koji često ostaje u senci medijske pažnje.renutno se Predrag bavi poslom fudbalskog menadžera, pružajući dodatnu dimenziju u raznovrsnom životu porodice Ražnatović.