Dodela Gremi nagrada i ove godine privukla je veliku pažnju javnosti, kako u svetu, tako i kod nas.Bolest Selin Dion učinila je svoje: Pevačica se pojavila na dodeli Gremija i rasplakala svet

Od repera Džeja Zija, koji je izazvao skandal na sceni prozivajući sve članove Akademije koja dodeljuje ovu prestižnu nagradu zbog svoje supruge, do Majli Sajrus koja je osvojila svoj prvi Gremi, bilo je mnogo uzbuđenja. Tejlor Svift je osvojila svoj četvrti Gremi za album godine, ulazeći tako u istoriju, dok je hapšenje repera Kilera Majka izazvalo opštu pometnju. Ipak, najveće iznenađenje bilo je pojavljivanje legendarne pevačice Selin Dion.

Prošle godine Selin je zabrinula javnost kada je otkazala sve turneje zbog retkog neurološkog poremećaja, sindroma ukočene osobe. Leka za ovu bolest još uvek nema, a progresivna priroda oboljenja dodatno brine javnost. Selin je bila vrlo emotivna dok je prilazila bini uz podršku najstarijeg sina Renea Čarlsa Anželila (23). Na Gremiju su je dočekale ovacije dok se spremala da dodeli nagradu za album godine.

“Hvala svima! Volim vas. Kad kažem da sam sretna što sam ovde, zaista to mislim od srca. Oni koji su bili toliko blagosloveni da budu ovde na dodeli nagrada nikada ne smeju uzimati zdravo za gotovo ogromnu ljubav i radost koju muzika donosi u naš život i život ljudi na celom svetu”, rekla je pevačica dok je objavljivala da je hvaljeni album Tejlor Svift osvojio nagradu.Selin je bila vrlo emotivna dok je prilazila bini uz podršku najstarijeg sina Renea Čarlsa Anželila (23). Na Gremiju je dočekala ovacije dok se pripremala da dodeli nagradu za album godine. “Hvala svima! Volim vas. Kad kažem da sam sretna što sam ovde, zaista to mislim od srca.