Marina Ivanović, prva supruga Olivera Ivanovića, ostala je u Kosovskoj Mitrovici i retko se pojavljuje u javnosti. Iako je nakon razvoda dobila trojicu sinova koji žive u Beogradu, Marina i Oliver su održavali poštovanje i prijateljstvo, što govori o kvalitetu njihovog odnosa i posle razvoda.

Marina je pohvalila porodicu Ivanović zbog sloga koji vlada među njima i kako su svi članovi porodice bili jedinstveni i neokrenuti jedni protiv drugih. Očigledno je da je u braku sa Oliverom delila iste vrednosti kao i on, te su zajedno vaspitavali svoju decu.

Interesantno je da je Marina privukla pažnju na Tviteru, gde je pohvaljena zbog svoje lepote. Ipak, ona nije isticala svoj privatni život i retko je spominjala Milenu Popović, drugu suprugu Olivera Ivanovića. Marina je naglasila da je i dalje prisutna sloga među braćom i sestrama u porodici Ivanović i da se ne komentarišu izjave Milene Popović.

Marina i njena deca žive skromno, pri čemu ona živi i radi u Mitrovici, dok su deca u Beogradu. Iako su životne okolnosti skromne, odrasli unučići redovno posećuju Oliverov grob i pale sveće u njegovu čast.U istoj izjavi, Marina je jednom prilikom pomenula i drugu suprugu Olivera Ivanovića, Milenu Popović, izražavajući poštovanje prema njihovoj odluci da se ne komentarišu izjave Milene Popović. Ovaj komentar sugeriše na očuvanje privatnosti i uzajamnog poštovanja među članovima porodice Ivanović. Ova priča pokazuje duboko poštovanje i povezanost unutar porodice Ivanović, kao i Marinaova privrženost svojoj porodici uprkos životnim izazovima i udaljenosti.