Pevačica Neda Ukraden, koja sada uspešno korača kroz svoju osmu deceniju života, često se ističe kao najatraktivnija baka na Balkanu. Njena posvećenost očuvanju izgleda nije prošla neprimećeno, što je očekivano s obzirom na njen trud da uvek bude lepa i sređena.

Neda je izuzetno ponosna na svoj izgled, do te mere da bez ikakvih zadrški deli fotografije na kojima pozira u kupaćem kostimu. Izražava zadovoljstvo svojim godinama i ističe ih kao izvor ponosa. Bez stida deli svoj autentični izgled, ističući da sve što ima na sebi potpuno odražava njen lični pečat. Neda postavlja primer ženama, naglašavajući da se bez upotrebe estetskih zahvata može postići izvanredan izgled.

U intervjuu za emisiju Magazin In, Neda Ukraden je izjavila: “Ja sam živa svedokinja da se bez plastike može izgledati fantastično. Kada podelim fotografiju u kupaćem kostimu, neki komentari su ‘Babo, nije te sramota’, ali ja bih volela da umesto toga dobijem reakcije poput ‘Bravo, ženo’, da me pitaju o mom režimu ishrane, vežbanju i o tome kako postižem ovakav izgled. Bez obzira na fizički izgled, ja ću se uvek ponašati onako kako ja to želim.”

Njen besprekoran izgled nije rezultat slučajnosti, a Neda je otkrila javnosti svoj režim održavanja linije. Jutro započinje čašom mlake vode u kojoj se nalazi ceo limun i dodatak kurkume. Nakon toga, uživa u velikoj šolji turske kafe bez šećera, istovremeno čitajući poruke i prateći vesti, da bi potom obavila jutarnje vežbe. Svestrani pristup očuvanju zdravlja i izgleda obuhvata i liposukcijsku dijetu koju Neda praktikuje kako bi postigla željene rezultate bez osećaja iscrpljenosti i gladovanja.

Neda Ukraden naglašava da je, bez obzira na svoj vanjski izgled, njen prioritet očuvanje zdravlja, a time i održavanje zadivljujućeg izgleda. Njena autentičnost i hrabrost u deljenju sopstvenih metoda očuvanja lepote čine je inspirativnom ličnošću i uzorom mnogim ženama.