Otkako je preuzela ulogu majke, Marija Šerifović, naša eurovizijska prvakinja, ostala je nerazdvojna od sina. Često ističe neprocjenjivu pomoć i podršku koju dobiva od svoje majke Verice. Marija svoje pratitelje često oduševljava objavama dragih trenutaka sa sinom Mariom na raznim društvenim mrežama.

  • Marija Šerifović uživa u društvu sina, a to dokazuje i dirljiv video koji je pjevačica podijelila.

Dijeljenje djelića prostora svog djeteta uobičajena je pojava za pjevačicu, koja je nedavno izrazila zahvalnost svojim pratiteljima. Marija Šerifović veselo je zaplesala sa svojim sinom dok je u pozadini svirala melodija njezine najnovije pjesme “Dolazi ljubav”. Ovaj iskreni trenutak nadahnuo ju je da svoj nadolazeći album nazove kao posvetu svom voljenom sinu Mariju.

Na njezinom profilu možete pronaći mnoštvo komentara koji izražavaju čistu radost i uzbuđenje zbog nekoga tko je nedavno postao roditelj. Ljudi su zadivljeni prikazanom razinom sreće i željno očekuju daljnje blaženstvo. Neki čak žele da sve majke posjeduju isti nevjerojatan roditeljski talent. Divljenje se proteže na način na koji ova osoba drži svijet u svojim rukama, simbolizirajući ogromnu ljubav i brigu kojom zrači. A usred svega toga, vidi se kako Mario u potpunosti uživa, što pridonosi općem pozitivnom osjećaju.

Nema sumnje da maleni Mario uživa u maminom ljuljanju, a njezino ostvarenje u ovoj ulozi nije prošlo nezapaženo, a mnogi su primijetili primjetnu promjenu u Marijinu ponašanju. Sada se čini emocionalno stabilnijom i spokojnijom.

U svojoj srdačnoj poruci izrazila je tople želje za Valentinovo i otvoreno izrazila svoju duboku ljubav i nepokolebljivu predanost svom sinu. Unatoč glasinama koje upućuju na to da je Marija angažirala dodatne dadilje za pomoć u čuvanju djeteta, pojasnila je da su ona i njezina majka Verica isključivo odgovorne za brigu o njezinom sinu. Iako ne odbacuje ideju o angažiranju dadilje, namjerava je dobro razmotriti nakon što nastavi s nastupima punim kapacitetom.

Video je još jednom pokazao kolika je Marijina radost i zadovoljstvo kao majke, ističući njezino neizmjerno oduševljenje svakim dragocjenim trenutkom podijeljenim sa sinom. Njezini odani sljedbenici mogli su svjedočiti dubokoj emocionalnoj vezi između majke i djeteta, što je rezultiralo izljevom pozitivnih povratnih informacija.

Mnogi su oduševljeni Marijinom otvorenošću i iskrenošću na društvenim mrežama, a njezina veza sa sinom nedvojbeno je jedan od najsrdačnijih i najmotivirajućih aspekata njezine javne osobe.

 


BONUS SADRŽAJ : 

Jedna od renomiranih srpskih pjevačica Marija Šerifović stekla je međunarodnu slavu pobjedom na Eurosongu 2007. godine svojom zanosnom izvedbom pjesme “Molitva”. Osim što je pokazala svoje iznimne vokalne sposobnosti, Marija je odlučila podijeliti i svoju stručnost kao sutkinja u popularnom televizijskom showu “The Voice Serbia”.

Rođena 14. studenog 1984. godine u Kragujevcu, Marija Šerifović potječe iz obitelji renomiranih pjevača. Njezina majka, Verica Šerifović, proslavila se kao sutkinja tijekom procesa odabira pjesme za Eurosong 2008. godine.

Kada je Marijina majka Verica bila u devetom mjesecu trudnoće, otac Rajko ju je napustio zbog druge žene, pa je Marija dobila polubrata Danijela. Kroz razne intervjue, poznata pjevačica otvoreno je priznala očevu vječitu borbu s alkoholizmom i nasilničkim sklonostima. Marija je tragično doživjela i gubitak brata Dušana iz očevog prethodnog braka, koji je preminuo nakon teške bolesti.

Već na početku svog profesionalnog puta ostvarila je zapažen trijumf, što se očituje u dobrom prijemu njezinog albuma “The Best, The Best” iz 2003. među slušateljima. Na ovom albumu nalazi se izvanredna pjesma “Znaj da znam”, skladba Darka Dimitrova. Nastavljajući niz uspjeha, 2006. izdaje studijski album “Bez ljubavi” koji se pokazao jednako uspješnim kao i njezin debi album.

Prije parlamentarnih izbora u Hrvatskoj 2007. imala je priliku više puta pokazati svoj talent za određene skupove, poput Samostalne srpske demokratske stranke.