Bez valjanog opravdanja javnost je nepravedno kritizirala Milenu Popović i Igora Jurića kada se prije otprilike godinu dana pojavila vijest o njihovoj vezi. Kao odgovor, Milena je hrabro objavila fotografiju sebe i Igora, popraćenu jednostavnim natpisom “Ljubav”. Nažalost, ova je gesta izazvala samo salvu uvredljivih i pogrdnih komentara.

Nakon što su dosta vremena proveli pod svjetlima reflektora, Milena i Igor svjesno su odlučili privremeno se povući iz javnosti i nasamo uživati ​​u svojoj ljubavi. Otišli su na romantični bijeg, njegujući nekoliko dana blaženog zajedništva. Tijekom njihova putovanja Igorov blistavi osmijeh nije zastao, dok je Milena uhvatila trenutak čiste sreće u romantičnoj snimci koju je podijelila sa svijetom. Unatoč vremenu koje je prošlo, par ostaje duboko zaljubljen jedno u drugo, radosno istražujući grad ruku pod ruku.

Nekoliko godina Milena i Igor iskusili su duboku ljubav i sada dijele skladan zajednički život. U Mileninim očima, Igor je prigrlio ulogu brižnog i pažljivog oca njezinog sina Bogdana, učinkovito ispunjavajući prazninu koju je ostavio njegov biološki otac.

Biografija:

Milena Popović, porijeklom iz Kosovske Mitrovice, na svijet je došla 1983. godine i svoje prve godine provela je u rodnom mjestu. Upravo u tom gradu upoznala je Olivera Ivanovića, au veljači 2011. s radošću su dočekali sina Bogdana, ime koje nosi ime po rođenom Oliverovom ocu. Nažalost, njihova je obitelj često bila na udaru javnosti zbog Ivanovićeva političkog angažmana, društvenog zalaganja i suprotnih stavova beogradskih.

Iako je Beograd službeno podržao Srpsku listu na Kosovu i Metohiji, Ivanović se odlučio ne svrstavati uz ovu stranku. Prije izbora za gradonačelnika Kosovske Mitrovice, Ivanović se suočio s kritikama medija u Beogradu. Marko Đurić, bivši direktor Ureda za Kosovo i Metohiju, čak je sugerirao da je Ivanoviću njegov automobil prioritet ispred dobrobiti Srba u regiji. Nakon Ivanovićeva ubojstva 2018. godine, mnogi su optuživali vlast u Beogradu da je orkestrirala ciljanu kampanju protiv njega.

Željela je šutjeti o tome, Milena Popović, partnerica Olivera Ivanovića, suzdržala se od optužbi u domaćim i regionalnim medijima. No ustvrdila je da su Oliveru dok je bio u zatvoru pomagali Marko Đurić, Aleksandar Vučić i druge istaknute osobe iz vladajuće garniture. Posebno je istaknula Đurića kao jednog od svojih najbližih suputnika. Zbog javnog ponašanja, koje su neki smatrali za osudu, Milena Popović je dobila nadimak “vesela udovica”.

Suočena s kritikama zbog izbora odijevanja i pokušaja da krene naprijed nakon Ivanovićeve smrti, našla se u središtu pozornosti javnosti. Popović je ipak ponudila objašnjenje, ističući ogromnu tragediju koju su ona i njezin sin prošli i jedinstvene izazove s kojima su se susreli nakon što su se iz sigurnosnih razloga preselili u Beograd. Početkom 2020. ponovno je naišla na negativne reakcije kada je donijela odluku da se pridruži SNS-u. Taj je izbor izazvao kritike zbog poznatog zaoštravanja odnosa njezina pokojnog supruga i vrha stranke, kao i njegova neslaganja s njihovim odlukama.

U drugom dijelu 2022. ponovno je zaokupila interes javnosti objavivši sliku na Instagramu uz Igora Jurića, cijenjenog tvorca Zaklade “Tijana Jurić”, odajući iskrenu počast njegovoj dragoj kćeri. Ova slika dodatno je potaknula nagađanja o njihovoj povezanosti, iako se ni Milena ni Igor o tome nisu izravno pozabavili.

Govoreći po prvi put, otvorila se o neprestanom napadu internetskog nasilja koje trpi. Njezine su obavijesti preplavljene omalovažavajućim primjedbama, koje dolaze i sa stvarnih i s lažnih računa. Ipak, najviše je pogađaju kritike drugih žena. U slobodno vrijeme Milena voli šetati sa sinom i istraživati ​​kulinarske interese. Zbog posla imala je priliku posjetiti razna mjesta, no Dubrovnik je taj koji ju je ostavio upečatljiv dojam.

  • Što se tiče sina, Popović se ponosi okarakterizirajući ga kao izuzetno zrelog mladića, a njihovu vezu kao vezu nerazdvojnih drugova. Ipak, iako je porijeklom s Kosova, suzdržava se od ponovnih posjeta Kosovskoj Mitrovici zbog razarajućih incidenata koji su se tamo dogodili u siječnju 2018.