Ljubav između Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića je veoma zastupljena tema u domaćim medijima, a dvojac prilikom svakog intervjua ističe koliko su važni jedno drugome, kao podrška u životu, ali i u profesionalnim ostvarenjima. Odnos između pjevačice i glumca kao sve zamršeniji, otporniji i nedvojbeno učvršćen sa svakom godinom.

Unatoč brojnim izazovima, uključujući život na različitim adresama zbog poslovnih obveza i medijske pozornosti, voljeni par koji se upoznao i zaljubio u svojim dvadesetima ostao je ustrajan u emocijama i uspio dogovoriti privatno vjenčanje daleko od znatiželjnih pogleda. Iako je njihova veza službeno započela 2008. godine, glumac Ivan Bosiljčić gajio je osjećaje prema pjevačici Jeleni Tomašević puno prije nego što su se upoznali. Živo se sjeća trenutka kada je prvi put ugledao Jelenu, susreta koji se dogodio posredstvom televizije.

Sjećanje da sam svjedočio ovom nezaboravnom nastupu na televiziji ostat će sa mnom dok postojim. To se dogodilo prije 11 godina, a sada je ona moja žena dok sam ja njen muž. U objavi koju je prije nekoliko godina podijelio na svom Instagram profilu, Ivan se prisjetio Jelenine izvanredne izvedbe pjesme “Jutro” za vrijeme njenog gostovanja na Beoviziji 2005. godine.

Godine 2008. ovaj je par, poznat po svojoj averziji prema medijskoj pozornosti, ukrstio puteve i pronašao ljubav. Trudili su se sakriti svoju vezu od očiju javnosti, no njihova je tajna otkrivena tijekom romantične šetnje crnogorskom obalom. Vijest se vrlo brzo proširila Balkanom i otkrila da se jedan od najtraženijih srpskih glumaca zaljubio u zanosnu pjevačicu zanosnog glasa.

Ljubav Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića najjasnije oslikava njihova kći Nina pokazujući njezinu nepokolebljivu snagu i stabilnost. Par otvoreno priznaje svoju predanost usmjeravanju voljenog djeteta na pravi put, ne ostavljajući mjesta za skrivanje. Značajna količina resursa, kako financijskih tako i osobnih, posvećena je ovom pothvatu. No, opće je poznato da pojedinci ono ograničeno vrijeme koje im preostaje, nakon obavljanja profesionalnih i roditeljskih obveza, radije rezerviraju za svoje osobno uživanje.

Prigušenim tonovima razmjenjuju najneobičnije vizije i težnje, znajući da će se jedna od njih uskoro pretvoriti u stvarnost. Glumac već dugi niz godina oduševljava publiku ne samo svojim glumačkim umijećem već i impresivnim pjevačkim sposobnostima. Uz uključivanje glazbene pratnje, on vješto prenosi niz zadivljujućih emocija kroz svoje poetične recitacije i dubokoumno pjevanje. Nedavno je putem Instagrama uputio poziv svojoj supruzi da mu se pridruži na pozornici i privede njihov koncert pod nazivom “Naša večer” zadivljujućem kraju.

  • Prema njegovim riječima, ovo je za njih pothvat bez presedana, a ako uspije, konačno bi se ostvarila njihova dugogodišnja želja.

Tijekom našeg putovanja Jelena i ja smo se suočavali s brojnim izazovima. Samo oni koji su istinski iskusili ljubav razumiju dubinu onoga što se može otkriti na njenom putu. No, postoji jedna posebna želja koju i Jelena i ja dijelimo, a koju još nismo imali priliku ispuniti. Zajedničko pjevanje pred publikom uživo iskustvo je koje nam je izmicalo do ovog trenutka. “Jelena, želiš li da ti udovoljimo toj molbi? Naša posebna večer posvećena nama održat će se 13. travnja u dvorani MTS-a. Hoćeš li mi se pridružiti u pjevanju naše voljene pjesme? Daj mi svoju afirmaciju”, upitao je Bosiljčić njegove supruge, koja je isprva odgovorila napisavši “Da, da, da”, a zatim je na svoj karakteristični zaigrani način dodala “Gotov si.”