Produkcija trećeg dijela filma “Deadpool” trenutno je u punom jeku, a glumačka ekipa svoje vrijeme posvetila je snimanju ključnih scena u južnoj Engleskoj. Tijekom tog konkretnog događaja, fotografi su snimili zadivljujuće scene iza kulisa. Jedan od vrhunaca bilo je viđenje Hugha Jackmana (55), glumca koji tumači Wolverinea, besmrtnog mutanta, u filmu Deadpool. U intervalima, Jackman je razgovarao s pojedincem čije je lice bilo groteskno, skriveno jaknom s podignutim ovratnikom i vunenom kapom, ostavljajući samo namrgođen izraz i ten lica.

Ako netko nije gledao i film “Deadpool” iz 2016. i njegov nastavak iz 2018., možda će mu biti teško povjerovati da je poznati holivudski šarmer, Ryan Reynolds, glumac iza odbojnog lica. Ryan Rodney Reynolds OBC je glumac, producent i poslovni čovjek koji dolazi iz Kanade i Sjedinjenih Država. Njegovo putovanje u industriju zabave započelo je portretiranjem u kanadskoj tinejdžerskoj sapunici Hillside, nakon čega su uslijedile razne sporedne uloge.

Na kraju je osigurao glavnu ulogu u sitcomu Two Guys and a Girl od 1998. do 2001. godine. Protagonista filma tumači suprug Blake Lively, koji preuzima ulogu Deadpoola, omiljenog antijunaka iz serijala stripova. Blake Lively i Ryan Reynolds dijele desetljeće dugu ljubavnu vezu, a njihovi životi bili su blagoslovljeni prisutnošću njihove tri kćeri.

Ovaj talentirani par, poznat po ulogama u brojnim hvaljenim filmovima, osvojio je publiku svojim pametnim i ironičnim objavama na društvenim mrežama, koje služe kao potvrda njihove duboke privrženosti jedno drugome i istinskog nedostatka pretvaranja. U Ryanovom portretu Deadpoola, on nosi legendarnu crvenu koistimu i grotesknu masku koja točno dočarava odbojne karakteristike ćelavog antijunaka i jednako odvratno lice. Maska služi kao još jedan dokaz vještine koju posjeduju talentirani maskeri, dok također pokazuje Rajanovu predanost potpunom utjelovljenju lika koji tumači.