Iako je u “pedeset i nekoj” godini, Voja Nedeljković nam je svima dobro poznat. Čini se kao da smo ga oduvijek poznavali, unatoč njegovoj relativno mladoj dobi. Tijekom njegove slavne i uspješne karijere radijske i televizijske ličnosti, čini se da je svaki pothvat kojemu se posvetio bio predodređen za uspjeh. Ostavio je nezaboravan dojam na više generacija koje dolaze nakon njega.

Prema onima koji su poznavali njegove mlade dane, često je viđan u prisustvu zanosnih žena. Stoga ne čudi što se prije dva desetljeća naposljetku vjenčao s jednom od njih. Tijekom angažmana u produkciji “Trećeg kanala” imao je priliku upoznati Maju, koja je u to vrijeme studirala medicinu. Putovi su im se spojili na svečanoj prigodi na kojoj se Maja ostvarila u ulozi promotorice. Neočekivano, Voja je uskočio da vodi program umjesto kolege Dejana Pantelića, koji nije bio u mogućnosti da dođe.

Voja je u talk showu “Od A do Da” razigrano razmišljao o tome da je možda sudbina imala prste u tome da njega i Deku spoji u bračnu zajednicu, ako ne i neke nepredviđene okolnosti. To je njihovoj ljubavnoj priči dodalo intrigantan element. Bez odlaganja, bračni par Voja i Maja Nedeljković krenuli su na romantično putovanje i vrlo brzo zaživeli. Brzo je uslijedila uzbudljiva objava njihovog skorog roditeljstva.

U nastojanju da sažmemo višegodišnje putovanje tipičnog para u jedno, intenzivirano iskustvo, svjedočili smo postupnoj evoluciji našeg odnosa iz prve ruke. Samo nekoliko dana prije dolaska našeg sina Đorđa, izmijenili smo srdačne zavjete na prigodan datum 7. kolovoza. Tijekom godina često su me pitali o svojim namjerama u vezi s brakom, na što sam uvijek odgovarala s “četvrtak” kao svoj omiljeni dan . Četvrtak je imao određenu privlačnost, uskladio se s mojim slobodnim danom i ponudio osjećaj slobode od obaveza. Zanimljivo, pokazalo se da je dan našeg vjenčanja doista pao u četvrtak. Kako je sudbina htjela, radosno smo poželjeli dobrodošlicu našem djetetu na svijet jedne vedre nedjelje.

Maja je za svoje vjenčanje odlučila odjenuti lepršavu ljetnu haljinu umjesto tradicionalne vjenčanice zbog poodmakle trudnoće. Voja, koji se upravo vratio s jednomjesečnog ljetnog angažmana na moru, odjenuo se u živopisnom lanenom kostimu i ljetnim papučama. U svojoj uobičajenoj šaljivoj maniri, uvijek spreman na šalu, duhovito prepričava kako se oženio kao “postolar”. Ova godina je značajna prekretnica za obitelj Nedeljković jer slave skladnu zajednicu. Iako ih se rijetko viđa na javnim događanjima, Voja u razgovoru za HELLO! da kad god mediji zabilježe njihovu zajedničku fotografiju, ne propuštaju komentirati Majinu neospornu ljepotu. Vrijedi napomenuti da Maja radi kao liječnica u Zavodu za transfuziju krvi.

Naglasak na dobnoj razlici između nas, posebno činjenici da je ona 18 godina mlađa od mene, čini se da za njih ima veliki značaj, iako je ona zapravo mlađa od 17. Osobno, potpuno me ne smeta razlika u godinama jer sam u njoj sam pronašao izvor neizmjerne sreće u svom životu, unatoč tome što je 17 godina starija od mene. Kada su ga upitali koliko je primjeren za cijenjenu titulu “supruga”, promptno je odgovorio: “Čak i da sam na tom popisu, bio bi težak zadatak prikupiti sve potrebne potpise.” Moj glavni fokus je biti odan supružnik koji me podržava, osiguravajući da me ona doživljava u tom svjetlu. Izraz “muž” nosi pojam idealnog muškarca, a ja nisam sigurna postoji li takav pojedinac doista.