Marija je iz kreveta izrazila svoju bolest izjavom da se osjeća izrazito loše. Marija Šerifović nije bila na posljednja dva snimanja “Zvezda Granda”, a sada je otkrila i razlog svog nedolaska. Marija se ekipi emisije javila iz bolesničke postelje, objasnivši da je teško bolesna i da teško govori zbog jake prehlade koja joj je zahvatila glas.

 

  • Izrazila je svoje razočarenje, navodeći da je u petak trebala putovati u Tuzlu, ali da se probudila jako loše. Nesigurna kako će se stvari odvijati, Marija je ispričala da je popila lijekove, upotrijebila inhalator i vratila se u krevet nakon kratkog drijemanja. Zaključila je priznanjem da će morati pričekati i vidjeti kako će njezino stanje napredovati. Prema riječima Saše Popovića, kreativnog direktora ‘Granda’, valja napomenuti da je Marija nakon koncerta u Tuzli dobila temperaturu.

Zbog toga nije mogla doći na zakazano snimanje emisije. U njezinoj odsutnosti, njezina kolegica i prijateljica Ivana Peters uskočila je na njezino mjesto u ocjenjivačkom sudu, pružajući podršku i vodstvo Marijinim natjecateljima tijekom njihovih nastupa. Od rujna 2020. Marija Šerifović, talentirana srpska pjevačica i glazbena producentica, aktivno kreira sadržaj za YouTube.

  • Postigla je međunarodno priznanje trijumfom na natjecanju za pjesmu Eurovizije 2007., predstavljajući Srbiju svojom snažnom izvedbom pjesme “Molitva”. Naime, ona je i dalje jedina pobjednica ovog prestižnog natjecanja iz Srbije. Od 2015. godine Šerifović je cijenjena članica žirija popularnog televizijskog pjevačkog natjecanja Zvezde Granda. Pretekla je njezina reputacija pjevačice iznimno dinamičnog i živahnog vokalnog raspona. Godine 2003. Šerifović je predstavila svoj nastupni album, vrlo hvaljeni Naj, koji je hvaljen kao vrhunac njezine glazbene karijere.

 

Godina koja je uslijedila pokazala se značajnom za nju jer je sa svojom zadivljujućom pjesmom “Bol do ludila” odnijela pobjedu na renomiranom glazbenom festivalu u Budvi. Godine 2005. trijumfirala je na Radijskom festivalu i svoje obožavatelje počastila objavom svog drugog albuma Bez ljubavi 2006. Samo godinu dana kasnije krasila je pozornicu slavnog Sava centra, obilježivši svoj inauguracijski koncert u ovom cijenjenom prostoru. .

  • Šerifović je odabrana da predstavlja Srbiju na natjecanju za pjesmu Eurovizije 2007. sa svojom zadivljujućom pjesmom “Molitva”. Dominirajući u polufinalu 10. svibnja, skupivši impresivnih 298 bodova, iu finalu 12. svibnja, osiguravši nevjerojatnih 268 bodova, ušla je u povijest kao jedina pobjednica Srbije na Euroviziji. Šerifović je u srpnju 2015. obradovala obožavatelje objavom singla “Pametna i luda”. Samo nekoliko mjeseci kasnije, u rujnu iste godine, preuzela je ulogu sutkinje u vrlo gledanom pjevačkom natjecanju Zvezde Granda.

U razdoblju od svibnja 2016. do ožujka 2018. Šerifović je objavio niz pjesama među kojima su “Svoja i tuvoja”, “Dio prošlosti”, “11” i “Nije ljubav”. Tijekom mjeseca lipnja 2019. godine Džejla Ramović je uz Šerifovićevo vodstvo pobijedila kao prvakinja 13. dionice nagradne igre Zvezde Granda. U rujnu 2020. započela je s produkcijom vlogova na popularnoj platformi YouTube, etablirajući se kao istaknuta osoba na području YouTubea.

 

  • Vrijedno je napomenuti da je visoka 1,65 cm. 2021. godina bila je obilježena pobjedom Mahira Mulalića, njenog kandidata u Zvezdama Granda, u izuzetno konkurentnoj konkurenciji. Rođena 14. studenog 1984. Marija Šerifović, danas 37-godišnjakinja, osjetno je izostala s današnjeg zakazanog snimanja glazbeno-natjecateljskog showa “Zvezde Granda” na Košutnjaku. Umjesto nje, u mjesto članice žirija i renomirane pjevačice sjela je Ivana Peters. Kako saznaje “Grand”, Ivana će preuzeti ulogu sudije, umjesto Marije, koju je do sada obnašala Sanja Vučić.

Ivana je nastupila u opuštenoj kombinaciji, a posebno je zapažena njena crna kožna jakna. Ivana, koja trenutno ima 49 godina, prije otprilike godinu dana uspješno je skinula deset kilograma. Ovo postignuće potaknula je nužna promjena njezinih prehrambenih navika nakon zdravstvenog problema. Naime, Ivana je nakon operacije žučnog mjehura morala usvojiti potpuno novi režim prehrane, što je u konačnici dovelo do znatnog smanjenja tjelesne težine.