Prošle godine, tijekom mjeseca prosinca, Marija Šerifović doživjela je najljepšu ulogu koja postoji – prigrlila je majčinstvo. U zadivljujućem gradu Los Angelesu na svijet je došao dragocjeni dječak koji je odmah osvojio srca svakog člana obitelji. Unatoč posvećenosti sinu, poznata pjevačica uspjela je uspjeti balansirati svoju karijeru i održati snažnu vezu sa svojim obožavateljima kroz aktivni angažman na društvenim mrežama.

  • Pratitelji Marije Šerifović ostali su zatečeni njezinim neočekivano iskrenim i izravnim odgovorom na pitanje o braku. Marija Šerifović iznijela je svoje mišljenje o braku, rekavši kako smatra da papirologija i pravni dokumenti samo stvaraju komplikacije i dodatna opterećenja. Prema njezinim riječima, čak i kada je u pitanju razvod, papirologija donosi brojne probleme. Većina komentara na iskrene riječi Marije Šerifović bila je pozitivna, ističući njezinu sposobnost zanemarivanja negativnih primjedbi, što je pokazala i svojom izjavom u jednoj emisiji.

Pjevač Niko doveo je u pitanje autoritet osobe koja sada tvrdi da im diktira tijek života, pa tako i koga će voljeti i koga će udati. Postavlja se pitanje tko posjeduje takva prava. Marija Šerifović, srpska pop pjevačica i glazbena producentica, proslavila se nakon pobjede na Eurosongu 2007. Rođena 14. studenog 1984. u Kragujevcu, Marija svoje vrijeme provodi između Beograda i Los Angelesa.

  • Potječe iz obitelji s izraženom glazbenom pozadinom, njezini djed i baka bili su poznati po pjevanju starogradskih pjesama, dok su njezini roditelji Verica i Rajko zajedno nastupali u grupi Žaoka. Talent Marije Šerifović prepoznat je na regionalnoj razini 2004. godine kada je s pjesmom Bol do ludila odnijela pobjedu na festivalu u Budvi. Ipak, pozornost europske publike dovela ju je trijumfom na Euroviziji 2007. s pjesmom “Molitva”.

Sa šest studijskih albuma objavljenih do 2024. godine, Marija Šerifović slovi za jednu od najboljih pjevačica u regiji. Također, jedna je od članica žirija renomiranog televizijskog glazbenog natjecanja “Zvezde Granda”. Slično, njezin polubrat, Danijel Pavlović, proslavio se kao pjevač i instruktor pjevanja zapaženim angažmanom u “Operaciji trijumf”. Marija Šerifović, rođena 1984. u Kragujevcu, dolazi iz obitelji duboko ukorijenjene u glazbu. Njena majka Verica Šerifović poznata je pjevačica, dok je otac Rajko Šerifović talentirani glazbenik.

  • Iako su njezini roditelji nekoć bili članovi glazbene grupe Žaoka i vjenčali se 1982. godine, rastali su se prije Marijina rođenja. Rajko se ponovno oženio i dobio sina Danijela, koji se također bavio pjevanjem. Marijina glazbena loza može se pratiti još od bake i djeda koji su bili poznati po izvođenju starogradskih pjesama. Ova bogata glazbena baština nedvojbeno je imala ulogu u oblikovanju Marijinog talenta. S nepunih 12 godina Marija je debitirala na Festivalu “Djeca pjevaju hitove” osvojivši publiku snažnom izvedbom pjesme “Uvijek ću te voljeti”.

Njezina iznimna interpretacija i hrabar izbor pjesama zaslužili su joj prvo mjesto, označivši početak njezina uspona do slave. Marija je 1998. godine surađivala sa svojom majkom Vericom u duetu pod nazivom “Moje bube”, pokazujući skladan spoj njihovih glasova. Uz bavljenje glazbom, Marija je uspješno završila svoje školovanje, završivši srednju i nižu glazbenu školu u Kragujevcu. Nakon završene srednje škole, Marija se odlučila za nastavak studija menadžmenta, upisavši program u Beogradu. Ova odluka odražava njezinu želju da svoje znanje i vještine proširi izvan područja glazbe.

  • Putovanje Marije Šerifović kao talentirane i uspješne umjetnice duboko je isprepleteno s glazbenom ostavštinom njezine obitelji. Od ranih uspjeha na natjecanjima do kontinuiranog školovanja, Marijina strast za glazbom i odlučnost da bude izvrsna nastavljaju oblikovati njezinu karijeru. U kolovozu 2023. Marija Šerifović predstavila je svoj prvi studijski album. Pod nazivom “Najbolji, najbolji” CD se sastoji od ukupno osam zanosnih pjesama. Uz naslovnu pjesmu, na albumu se nalaze i zapažene skladbe kao što su “Znaj da znam”, “Ti i samo ti” i “Volim ga” i ostale.