Zdravlje Nadežde Biljić je u teškom stanju. Nadežda Biljić, poznata pjevačica, uvijek je otvorena o različitim aspektima svog života, uključujući i pozitivna i izazovna iskustva s kojima se susrela. Nažalost, nije bila izuzeta od nedaća. Opće je poznato da je Nadežda Biljić trenutno u nesigurnom stanju. Tijekom gostovanja u emisiji “Grand magazin” pjevačica je iskreno priznala da joj se cijeli život potpuno preokrenuo.

  • Nažalost, i moj brat i sestra bolujemo od dijabetesa tipa 1. Ova spoznaja imala je dubok utjecaj na mene. Svoj svakodnevni život oslanjam na inzulin, a to je nedvojbeno izazovno. Igrom slučaja otkrila je da joj je razina šećera u krvi, kako je sama otkrila, neočekivano visoka. U trajanju od šest tjedana doživio sam neobičan osjećaj. Kako bih dalje istražio, posudio sam uređaj za mjerenje šećera od svog brata i sestre. U početku sam posumnjao da je neispravan jer je pokazivao očitanje od 29,8.

Tražeći stručnu pomoć, zakazao sam pregled kod endokrinologa kako bih postavio dijagnozu i započeo liječenje. Tada je otkriveno da sam tijekom trudnoće dobila gestacijski dijabetes. Česta je pojava kod budućih majki da se probude na rubu, pridržavaju se određene dijete, a potom i uspostave ravnoteže nakon poroda. Ipak, moje je iskustvo odstupilo od ove norme. Nakon što sam podvrgnuta hitnom carskom rezu, prerano sam rodila svoje dijete. Po izlasku iz rodilišta Narodni front suočila sam se s neviđenom razinom stresa. Temeljni uzrok tome bio je moj dijabetes.

  • Srećom, zdravstveno stanje Nadežde Biljić znatno se popravilo kada je počela primati inzulin. Osjećaj da se moram probosti daleko je od ugodnog. Dajem si inzulin na dnevnoj bazi, obično oko 4-5 puta, iako se s vremenom malo poboljšalo. Bez imalo zadrške otvoreno govori o svom problemu, priznajući da je dijabetes suvremena bolest koja pogađa sve veću populaciju. Dijabetes se ne klasificira kao bolest, već kao stanje s kojim se pojedinci moraju naučiti suživjeti.

Uz pravilnu njegu i brigu, moguće je živjeti dug i ispunjen život. Uspostava određene rutine je ključna, kao što je uključivanje doručka u svakodnevne navike. Osobno, ovo je za mene bila nova praksa, jer nikada prije nisam tome davao prioritet. Osim toga, donijela sam tešku odluku da izbacim slatkiše iz svoje prehrane, unatoč dubokoj ljubavi prema njima. Iako moram priznati da nisam najdisciplinirana osoba, sretna sam što imam supruga koji me podržava i koji me stalno podsjeća na važnost pridržavanja ovih promjena. Nadežda je te osjećaje izrazila bez imalo ustezanja.

  • Nadežda Biljić, renomirana pop-folk pjevačica iz Srbije, proslavila se sudjelovanjem u cijenjenim glazbenim natjecanjima “Zvezde Granda” i “Pinkove zvezde”. Osim toga, svoje talente pokazala je iu drugoj i trećoj sezoni reality showa “Zadruga”. Rođena 28. prosinca 1990. godine u Valjevu, trenutno živi i radi u rodnom gradu. Nadeždina strast prema glazbi ispoljava se u ranoj mladosti, što ju je dovelo do toga da u početku pohađa glazbenu školu u Valjevu. Međutim, zbog svoje nestrpljivosti s dugotrajnim vježbama violine, odlučila je ne nastaviti formalno obrazovanje u ovom području.

Umjesto toga, poput mnogih svojih vršnjaka, Nadežda je krenula na glazbeni put nastupajući po lokalnim diskotekama i kafićima. Godine 2008. stekla je veliku popularnost kao natjecateljica u “Zvezdama Granda”. Iako nije izašla kao pobjednica, njezin impresivan put kao finalistica pružio joj je priliku da snimi svoj debitantski singl. Pod nazivom “Ljubavnica”, ova zadivljujuća pjesma objavljena je 2009. godine u izdanju cijenjene produkcijske kuće “Grand”. Rođena 1990. godine u Valjevu, Nadežda Biljić je djetinjstvo provela u rodnom gradu sa roditeljima i mlađim bratom.

  • Unatoč dugogodišnjoj borbi njezina brata s dijabetesom, ona ga uvijek drži u svojim mislima gdje god se nalazila. Prepoznavši njen glazbeni talent, roditelji su je kao malu upisali u nižu glazbenu školu u Valjevu. No, Nadežda otvoreno priznaje da nije imala strpljenja provoditi sate vježbajući violinu te su je privlačili drugi interesi. Ipak, nikada nije napustila svoj san o bavljenju glazbom i počela je nastupati još u srednjoj školi. Nakon završene srednje škole u potpunosti se posvetila glazbenoj karijeri.