Astrologinja Jovana Milekić sugerira da je vrijeme da se oslobodimo obrazaca ponašanja koji nam nisu služili u proteklih 14 godina. Jupiter i Uran su u konjunkciji u Biku do 26. svibnja. Astrologinja Jovana Milekić preporučuje redefiniranje prioriteta u ovom razdoblju. Vrijeme je da se oslobodimo svih tih obrazaca ponašanja koji nam ničemu nisu služili zadnjih 14 godina.

 

  • Moramo se probuditi i početi brinuti o sebi najbolje što možemo jer nitko drugi to neće učiniti umjesto nas! Nitko ne želi uništiti loše veze, poslove i partnerstva svih vrsta. Moramo se riješiti navika koje nas uvijek iznova tjeraju. Novo doba traži nove nas, svjesne svojih potencijala i spremne živjeti do kraja! Ovo je idealno vrijeme da damo otkaz na poslu koji održavamo zbog “sigurnosti”, ali nas zapravo stalno izaziva u nedoumici jer niti smo njime zadovoljni niti znamo koliko novca od njega zarađujemo.

Idealno vrijeme i za maknuti se od svih tih mlakih veza i brakova koji su išli po šabloni “šuti, imamo djecu, psa, mačku, kuću…” sve smo to imali, ali nismo imamo bilo što što nas može učiniti boljim. Mi smo sretni! Astrologinja Jovana Milekić piše da će Jupiter i Uran u Biku srušiti sve kule koje je sagradila karta strpljenja i čekanja, a Mars u Ribama je sekstil na konjunkciju Jupitera i Urana, što je poziv na kretanje i promjenu. Bogatstvo postaje bolje! Borba i rizik će se isplatiti.

  • U trenutku kada sve stavimo na sebe i napravimo novi plan… nagrađeni smo novim ja, novim zaposlenikom! To su ti dani dugo šutnje, čekanja da ih se “sudbina sjeti”, pa u čekanju i moranju teško čekali, a onda se sjetili da svoju sudbinu uzmu u svoje ruke, a gdje ide?! Pucat će, radit će što hoće! Nije lako, ali se isplati. Sreća prati hrabre, što dokazuje Mars u Ribama u sekstilu Jupiter, njegov dispozitor, i Uran. Venera, vladarica ove konjunkcije, je u Ovnu, zajedno s Rohuom i Hironom te retrogradnim Merkurom, pa nas poziva da na miran način liječimo emotivne rane i težimo normalnom i stabilnom sebi.

Odustajemo od borbe za one koji nas ne zaslužuju, a to je zapravo najveća borba od svih – za nas, one koji sebe zaista zaslužujemo, one koji će u budućnosti biti poštovani i voljeni i davani po zaslugama. Kako dolazi do konjunkcije Jupitera i Urana na temelju sekundarnih aspekata? Ovan – vrijeme promjena financijske situacije i prilika za veliku zaradu! Bik – Vrijeme promjena u poslu i financijama, kao i odnosima.

 

  • Blizanci – Strah i tajni neprijatelji zvone u isto vrijeme! Vaša podsvijest čuva sve odgovore, slušajte! Rak – Vaši planovi i krug prijatelja se mijenjaju, rastu i razvijaju za vaše najveće emocionalno i financijsko dobro. Lav – Mijenjate svoj život i poslovne izglede. Preokret u karijeri. Djevica – Mijenjate svoju životnu filozofiju i krećete boljim putem. Vaga – Promijenite podršku drugih i riješit ćete se tereta dugova.

Škorpion – Mijenjate paradigmu u poslovnom i financijskom smislu. Ulazak/izlazak iz braka. Strijelac – Vrijeme je za vožnju toboganom i unošenje energije u poslovno okruženje. Jarac – Vrijeme je da konačno okrenete novi list i zabavite se, družite, putujete, volite, a ne samo radite. Vodenjak – Sređujete papire oko nekretnina za svoju korist. Ribe – Riješit ćete se krivih mišljenja i dobiti bolje poslovne i financijske prilike, piše astrologinja Jovana Milekić.