Danilo Ikodinović, proslavljeni bivši vaterpolista, pohvalio se impresivnim rezultatima u bazenu sve do nezaboravne večeri koja je zauvek promenila tok njegovog postojanja. Zbog nepromišljene odluke da upravlja motociklom dok je bio pod utjecajem, on je bio umiješan u mučan saobraćajni sudar koji je zamalo odnio njegov život.

Ipak, ovaj susret blizu smrti poslužio je kao katalizator za duboku transformaciju u njemu. Uprkos tome što je svojim ljubavnim eskapadama plijenio pažnju javnosti, o čemu svjedoče njegova tri braka, njegova prva supruga Anja ostala je zagonetna figura. Danilo i Anja razmenili su zavete 2000. godine i dočekali prelepu ćerku po imenu Andrea, koja je od tada procvetala u zapanjujuće zadivljujuću mladu ženu.

Ipak, uprkos naizgled skladnim počecima njihove zajednice, njihova ljubav se na kraju rasplela nakon samo tri godine, a kulminirala je razvodom 2003. Anja je, međutim, uspela da sačuva prizvuk misterije tokom godina, jer je namerno izbegavala iz bilo kakvih medijskih nastupa, ostavljajući malo poznatog o njenom privatnom životu. Za razliku od toga, Ikodinović je retko pominjao svoju ženu, ali kada je to pominjao, nije bilo ničega osim obožavanja. I sam bivši vaterpolista Danilo Ikodinović iskoristio je priliku da u intervjuu za lokalne medije javno prizna očaravajuću lepotu svoje supruge. Nije mogao a da se ne zapita zašto niko nikada nije pisao o njoj, s obzirom na njenu neospornu privlačnost.

Međutim, priznao je i nesretnu stvarnost da ljudi često gravitiraju senzacionalizmu. Tokom njihove trajne veze od više od decenije, Ikodinović je podelio nebrojene poljupce sa Majom Ognjenović, neverovatno talentovanom odbojkašicom koju dosledno hvali kao izuzetnu osobu.