Miloš Biković, poznata ličnost srpske i ruske filmske industrije, etablirao se kao simbol postignuća i vještine. Tijekom svoje karijere osvojio je i gledatelje i kritiku izvanrednim nizom uloga koje su duboko odjeknule. Bikovićeva filmografija doista je impresivna, a uključuje kako domaću produkciju koja je postigla veliki uspjeh, tako i međunarodne projekte koji su ga doveli do svjetske prepoznatljivosti. Njegove izvedbe ne samo da pokazuju njegovu iznimnu glumačku snagu, već i njegov izuzetan talent za izazivanje dubokih emocija i hvatanje suštine likova koje oživljava.

Miloš Biković trenutno doživljava mnoštvo prekrasnih iskustava; od nedavnog rođenja sina Vasilija do novog uzbudljivog projekta na kojem marljivo radi. Osigurao mu je sudjelovanje u vrlo popularnom američkom showu “White Lotus”, koji se može pohvaliti nevjerojatnom gledanošću i samo u svojoj inauguralnoj sezoni skupio impresivnih deset Emmyja. Nakon što je snimljeno na Havajima, iduće je godine došlo do pomaka lokacije na Siciliju, a već postoje planovi da Tajland posluži kao pozadina 2025. godine.

Miloš Biković je oduševljen što ima priliku pokazati svoje glumačke sposobnosti u ovom ambijentu, jer vjeruje da filmska umjetnost ostaje dosljedna u Beogradu, Moskvi i Hollywoodu. Neizvjesnost je hoće li mu društvo na zadivljujuću lokaciju poći i njegova buduća supruga Ivana i sin Vasilije. Prema njegovim riječima, ova odluka ovisi o brojnim varijablama.

Kako kaže Miloš u razgovoru za Blic, ništa se ne može usporediti s ogromnom srećom koju čovjek doživi kada u rukama drži vlastito dijete, taj mali djelić života. Iako će se život nastaviti radom i projektima, dubok utjecaj 9. siječnja ostaje neusporediv. Prema Miloševim riječima, Ivana i beba su se jedva čekali vratiti kući, a on je spreman prihvatiti sve promjene koje sa sobom nosi dolazak bebe.